A BKK ellenőrei miért nem mernek a hajléktalanoktól is jegyet kérni?
Figyelt kérdés
Másrészt bírságolni is kellene a hajléktalanokat, mert a büdös mocskos ruhájuk beszennyezi a villamost. Esetleg külön hajléktalanok szóló slummos járatot indítani, amin minden nap a saját mocskukban járhatnák a várost.2022. dec. 5. 15:47
11/19 anonim válasza:
Mert fizetni úgyse fognak, de ha az ellenőr sokat erősködik, akkor még a "jogvédők" is rájuk szállnak, hogy hogy merik betartatni az utazási feltételeket.
#3 A köztereseknek, akik Budapest esetében gyakran együtt járnak az ellenőrökkel, már van eszköz a kezükben, de ők sem szoktak tenni semmit.
12/19 anonim válasza:
Na igen, meg a c-típusú a másik védett fajta... én is meg tudnám oldani, pl egy késsel, de inkább megveszem a bérletet, a kényelem miatt... nem ér annyit 9500 forint, hogy büntetőügybe keveredjek.
13/19 anonim válasza:
Egyszerűen nincs gusztusuk hozzá. Ha elég koszos és büdös vagy, ingyen utazhatsz a BKV-n.
14/19 A kérdező kommentje:
#11 : Nem lehet, hogy nem erősödni kellene, hanem a szabályok szerint eljárni?
2022. dec. 6. 14:25
15/19 anonim válasza:
14. Taníts, mester! Hogyan járjon el az ellenőr szabályok szerint?
16/19 A kérdező kommentje:
#15 : A 8 általános kiszenvedése után szerintem kellene valami szakirányút tanulni! Talán akkor nem tátott szájjal csodálkozna a munkája közben előálló helyzetekre, hanem felkészülten érkezne! Mondjuk a 8 általánosért tényleg jobban megéri a havi negyed millió...
2022. dec. 6. 14:39
17/19 anonim válasza:
Értelmes választ vártam volna. Ez, amit írsz csak demagóg, süket mellébeszélés. Szóval, mit is tegyen egy egyetemi professzor, ha a sors úgy hozza, hogy ellenőri munkát vállal? A szakiránya lehet bármi neked tetsző.
18/19 A kérdező kommentje:
#17 : A professzor ott kezdje, hogy szerezzen olyan szakképesítést, amivel a foglalkozás és a feladat végezhető.
2022. dec. 6. 14:48
19/19 anonim válasza:
Arra próbálok rávilágítani, hogy semmiféle megoldást nem tudsz arra, hogy mit tehet egy szolgáltató vállalat embere, ha az ügyfél nem együttműködő.
Ez nem a mi feladatunk. Nem az enyém, nem a tied. De amikor kérdést teszel fel, és értelmes választ is próbálunk adni (én is elég hosszan írtam), akkor csak annyit tudsz felhozni, hogy alkalmatlan.
És ítélkezel, ítélkezel. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!