A BKK járatain a hajléktalanok, ha van hajléktalan igazolványuk, akkor ingyen vehetik igénybe a szolgáltatást?
Figyelt kérdés
Ezen töprengek csak, hivatalos, de még nem hivatalos választ sem találtam sehol, de ezt mintha hallottam volna, vagy Urbán legenda, ki tudja? 😄2019. dec. 2. 09:50
2/7 anonim válasza:
Én azt vettem észre ha behugyoznak vagy messziről bűzölögnek akkor még az ellenőrök se mernek hozzájuk érni. Ez alapján ők nem hivatalosan ingyen vehetik igénybe a szolgáltatást.
3/7 anonim válasza:
Mi az a hajléktalanigazolvány? Kezdjük itt...
4/7 anonim válasza:
Ez humor kategória, ott próbálkozz!
5/7 anonim válasza:
"Ez humor kategória, ott próbálkozz!"
Te szerintem eddig csak fotón láttál budapesti tömegközlekedési eszközt, ha viccnek tartod azt, amit arról írtam hogy mit csinálnak a hajléktalanok a BKK járatokon. Ülj bele egy húgyos ülésbe aztán majd mi fogunk nevetni rajtad.
6/7 anonim válasza:
#5:
A kérdezőnek mondta, nem neked, húzd már be a kéziféked.
7/7 anonim válasza:
Persze. Sőt ha be is szarik akkor az egész busz/villamos/troli csak az övé mert mindenki menekül előle.
Mekkora élet császára dolog már, nem? Saját villanosa van a csövinek. De nagy király!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!