Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért olyan megbízhatatlan és...

Miért olyan megbízhatatlan és komolytalan a BKK?

Figyelt kérdés
Ha bármi forgalmi zavar van jön az iszonyatos tömegnyomor a pótlóbuszokon. Mondjuk ha csak a tömegnyomor lenne, az egy átlag hétköznap lenne, de ilyenkor felszállni is nehéz a buszokra. A bejelentésre pedig 60 napon át gondolkoznak a válaszon. Nem röhejes ez így?
2022. nov. 29. 05:39
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
#20 : A nagy bkk-s szaki válasza alapján jól járunk, ha csak másolják, mert neki bevallottan fogalma sincsen róla, hogy honnan hova mennyi idő eljutni! :)
2022. dec. 2. 15:36
 22/35 anonim ***** válasza:
86%

#17 Jó hogy nem már azt várod, hogy mindenkit személyesen hívjanak meg egy jó kávéra és szórakoztassák megfelelő társalgással amíg megérkezik a taxi amit neki rendeltek :D

Amúgy az elvárásod egy csomó, nem releváns információ. Budapesten kocsiba ülsz, nem fogod tudni megmondani, hogy mikor érsz át a város másik felére. Az meg, hogy hány busz érkezik szintén nem releváns információ, tekintve hogy nem vagy vele előrébb.

2022. dec. 2. 16:00
 23/35 A kérdező kommentje:

#22 : Tudod a különbséget a személyi és a tömegtájékoztatás között?

Nem releváns? Mi? Ott áll a megállóban egy embertömeg. A bkksokkal ellentétben tudok számolni, nem egy agyatlan vonalműszak legény vagyok. Tehát meg tudom mondani, hogy ez a tömeg felfér e vajon egy buszra. Azt pedig nem kellene reklámozni, hogy nagy tudású szolgálatóként ugyanannyi a tudás mint bármely más embernek. Ha pedig így van, akkor a tudományoskodást kell abbahagyni. Publikáljátok, hogy a BKK nem tudja, nem látja és nem érti a közlekedést. Minden a véletlen műve. Ha ez így van, akkor ezt kell publikálni!

2022. dec. 2. 20:07
 24/35 anonim ***** válasza:
88%
Tudom a különbséget és hiába pontozol le ettől még hülyeség amit beszélsz.
2022. dec. 2. 20:43
 25/35 anonim ***** válasza:
92%
#21 Ne haragudj, én vidéken nőttem fel, 14 éves koromig szinte nem is láttam tömegközlekededést, 10 éve Budapesten élek és még életemben nem késtem el sehonnan, akkor sem, amikor Mogyoródon dolgoztam és Újbudáról jártam be. Nem kell hülyének lenni, ennyi.
2022. dec. 2. 23:49
 26/35 A kérdező kommentje:
#24 : Érvek?
2022. dec. 3. 07:42
 27/35 A kérdező kommentje:
#25 : Ez esetben biztosan nagyon ügyes lehetsz! Ez viszont szintén nem válasz egyik kérdésre sem.
2022. dec. 3. 07:44
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor zsenikém pattanj autóba, és nézd meg, melyik nap mennyi időbe kerül eljutni innen oda? Vagy autóra már nem fussa, te csóró pesti proli? :D Akkor meg örülj annak, hogy elviszik a picsádat.
2022. dec. 3. 07:47
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Időben kell indulni, mindenhol lehet üzemzavar, baleset, bármi... személy szerint nem járok busszal, maximum dolgozni a garázsba, de nem nagyon késnek soha 1-2 percnél többet. Kötött pályán azért ha belegondolsz, nem egyszerű pótolni, múltkor átküldtek 1-es villamospótlóra, hiába mentem 70-nel a Soroksárin, akkor is volt úgy 10 perc, pedig nem messziről kellett mennehm. Gondold el, azért ezt meg is kell szervezni, és azonnal, nem majd egyszer...
2022. dec. 6. 07:05
 30/35 A kérdező kommentje:
#30 : Moderáld magad, ez nem tartozik a tárgyhoz. Gondold először végig, amit írni akarsz. Elemezz és gondolkozz!
2022. dec. 6. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!