Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a legbunkóbb viselkedés...

Mi a legbunkóbb viselkedés tömegközlekedésen utasok részéről?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 07:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
#18 remélem azért jól torkonb@szott az a lány-teljesen jogosan. Mondjuk ha így lett volna se ismernéd be, csak azt hogy milyen menőgyerek voltál hogy jól beszóltál egy idegennek.
2022. nov. 21. 22:06
 22/31 anonim ***** válasza:

Szó sincs itt menőzésről. Nekem is néha kinyílik a bicska a zsebembe, amikor valaki végállomástól végállomásig utazik, de azért a külső székre ül, és mindenki másnak 2-szer kell átmásznia rajta. Ilyen embernek már magam is mondtam hasonlót.

2022. nov. 21. 22:10
 23/31 anonim ***** válasza:

#22:

Játszad csak a busz-Batmant, majd valaki jól állonb*sz a beugatásaidra és akkor majd nézhetsz. xD

2022. nov. 21. 22:14
 24/31 anonim ***** válasza:
62%
Valamelyik nap szálltam le a troliról és megsem várta egy szintén lány, hogy leszálljak, már szállt fel én meg a jobb karommal úgy meglöktem, hogy csak na. Meg kéne várni mig leszáll a leszàlló, ahhoz van esze, hogyxbe van dugva a füle. El vannak szállva nagyon.
2022. nov. 21. 22:40
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs azzal baj, ha valaki maga mellé rakja a táskát, ha nincs tömegnyomor a vonaton, és ha kérésre elveszi. Pl. az emeletes Kiss vonatokon nem is nagyon lehet máshogy elférni, mert a csomagtartó annyira kicsi, hogy használhatatlan.
2022. nov. 22. 07:49
 26/31 anonim ***** válasza:
37%
A hátizsákot nem veszi le állva dolgot nem értem, mert attól nem fog kevesebb helyet foglalni, hogy a kezében fogja.
2022. nov. 22. 12:32
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Volt még egy rettentő bosszantó dolog, aminek szerencsére már vége.

Mikor még tömegek utaztak vonaton, és a gyorsvonati kocsikon még volt dohányzó meg nemdohányzó fülke, akkoriban sok dohányzó azt csinálta, hogy beült a nemdohányzó fülkébe, aztán ha dohányozni akart, kiment a folyosóra azok közé, akiknek nem jutott már ülőhely, hanem 100 km-t állva utaztak. Ott jól bebüdösített, aztán visszament a nemdohányzó fülkébe, és behúzta maga után az ajtót, hogy ne menjen be utána a büdös füstszag, csak az álló utasok szagolják.

2022. dec. 2. 09:45
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ott jól bebüdösített, aztán visszament a nemdohányzó fülkébe, és behúzta maga után az ajtót, hogy ne menjen be utána a büdös füstszag"

...ami egyébként nagyjából így is bejött, meg ezek az embereknek a ruházata úgy alapból eléggé bűzlött a cigifüsttől, különösen télen.

Ha valamit egészen biztosan nem sírok vissza a múltból, az a szinte mániákus cigarettázás zárt térben ugyanúgy, mint szabad levegőn.

2022. dec. 2. 15:45
 29/31 anonim ***** válasza:
A fiatalok kedvéért egy kiegészítés: a folyosón pont ugyanúgy tilos volt dohányozni, mint a nemdohányzó fülkékben, ki volt matricázva.
2022. dec. 3. 05:17
 30/31 anonim válasza:

Nekem a hátizsák még érthető is, mert abba a szutyokba nem tetetném le senkivel a tisztán tartott hátizsákját, ha nincs ülőhelye . Persze ilyenkor legalább helyezkedjen normálisan az illető. Meg a roller, bőrönd, kutya, nagy csomag stb. felvitele is oké még.

A többi baromira zavar, főleg a hangoskodás. Az üvöltve beszélés, a viber/messenger/Teams/Skypebeszélgetés úgy, hogy nem halkítja le magát, amikor nem ő beszél és nem használ fülest, meg a gettó hifi, amikor hangosan hallgatják a zenét telefonról. De az ajtónál állást is rühellem, főleg azt, amikor szólnak neki, hogy álljon félre, és neki áll feljebb.

Amit még nem szeretek:

- amikor van ezer hely, a nyugger pont azt az egy helyet nézte ki magának, ahol vki ül, és ordít vele, hogy most azonnal adja oda, amikor két lépésre van másik

- amikor a felszálló feltolakodik akkor, amikor a leszállók nem szálltak még le (nem arra gondolok, amikor Lacikának 2 perc fáziskéséssel esik le, hogy le kellene szállnia, hanem amikor az első leszállót sem engedi fel)

- aki szagos ételt eszik a metrón... csoki, fornetti OK... a hagymásbab, full McDonalds menü, gyros, lecsó elfogyasztása nem a buszra való

- amikor egy életerős, fitt ember konkrétan fut, hogy előbb foglalja el az egy szem megmaradt helyet, mint az idős néni vagy a terhes nő, és utána még röhög is (nem 1 ilyet láttam...)

- a taperolós, seggsimogatós perverzek

ápr. 8. 15:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!