Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a legbunkóbb viselkedés...

Mi a legbunkóbb viselkedés tömegközlekedésen utasok részéről?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 07:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Mindig átfurakodok rajtuk, amikor lehet. Na de amikor nem lehet, akkor mit csináljak? Nem lehet úgy beljebb menni, hogy az ajtó mellett egy talpalatnyi hely sincs.

2022. nov. 21. 17:03
 12/31 anonim ***** válasza:
21%

Miért lenne bármelyik viselkedés is bunkó?

1: miért kellene levenni a hátizsákot például a mellette lévő ulesnel? Nem mindenki akar leülni más mellé, sokan inkább állnak. Elég akkor levenni, ha valaki megkér, hogy hadd ülhessen melléd.

2: "elállják a bejárati ajtot"

Láttál már valaha egy igazán tele buszt? Ahol minden ülés foglalt, plusz még 10 ember van, aki nem tud leülni, semmi hely nincs, egy gombos tűt nem lehet leejteni, valahová csak kell állni, ha az ajtó előtt van csak hely, akkor oda.

Mondjuk a rolleres az még, amit valamennyire meg tudok érteni, mert ha már egyszer a buszig tudott menni rollerrel az illető, akkor miért nem megy a rollerrel a dolgára? Szóval az tényleg felesleges helypazarlás.

A telefonálásokról pedig annyit, hogy nem mindenki viszi magával mindenhova a fulhallgatojat, ahogy nem is készül senki arra, hogy majd a buszon hívni fogják. Ha meg esetleg nagyon sürgős a hívás, akkor nyilvánvaló, hogy fel kell venni a telefont.

2022. nov. 21. 18:45
 13/31 anonim ***** válasza:
68%
Én hátizsákkal is szoktam állni tömegben is. A táska hozzám tartozik és kész. Jól nézünk már ki...
2022. nov. 21. 19:02
 14/31 anonim ***** válasza:
49%
Nekem meg eszembe se jut egy üres ülésre lerakni a táskámat, automatikusan az ölembe kerül. Az autósok beidegződése, hogy át kell hajítani mindent a másik ülésre. Gondolom itt is erről van szó.
2022. nov. 21. 20:18
 15/31 A kérdező kommentje:
12-es: Egyrészt irdatlan nagy tahóság hátizsákkal foglalni a helyet állva, amikor más is leszállna, másrészt ülés közben nagyon kényelmetlen.
2022. nov. 21. 20:47
 16/31 anonim ***** válasza:
22%

Még én kérek elnézést, hogy lemerem rakni magam mellé a táskát, nem pedig egész uton nyomorgok ölemben a cuccommal azt várva, hogy üljön már valaki mellém xdlol

2022. nov. 21. 21:54
 17/31 anonim ***** válasza:
52%

Akkor ezek szerint nem tévedtem, hogy autós vagy.

2022. nov. 21. 21:56
 18/31 anonim ***** válasza:

Jól tetted. Végre valaki nem szép szóval próbálja kezelni mások aljasságát.

2022. nov. 21. 21:59
 19/31 anonim ***** válasza:
#17 nem vagyok autós de ettől még nem kell hogy jatsszam a martirt nyomorogva a cuccommal, mikor ulhetek kényelmesen is
2022. nov. 21. 21:59
 20/31 anonim ***** válasza:
Kösz, de kenyelmesen ülök táskával is.
2022. nov. 21. 22:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!