Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a legbunkóbb viselkedés...

Mi a legbunkóbb viselkedés tömegközlekedésen utasok részéről?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 07:58
A kérdező szavazást indított:
Nem veszik le a hátizsákot amikor tömeg van
Elállják a bejárati ajtót
Rollerral felszállni és elvenni egy csomó helyet
Üvöltve beszélni telefonon
Viber videohívás folytatása füllhallgató nélkül
36 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
A tömeg orra alá figani, majd odébbsomfordálni.
2022. nov. 21. 08:05
 2/31 anonim ***** válasza:
86%
Kinyitja/becsukja az ablakot megkérdezés nélkül.
2022. nov. 21. 08:13
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Pesten rendszeresen tapasztalom, hogy az ajtónál megáll a tömeg, bentebb meg akkora hely van, hogy focizni lehetne. Ha a tömeg miatt nem tudok beljebb menni, és valaki le akar szállni, nem szól, csak nyomakodik. Ugyanúgy ha én nem férek el, hiába szólok, nem engednek utat, nekem is nyomakodnom kell.
2022. nov. 21. 08:18
 4/31 anonim ***** válasza:
89%
Igazából bármi, ami helyet vesz el, lassítja a közlekedést vagy túlzott hang- és/vagy szaghatással jár. Az én szememben nem kevésbé bunkó az, aki tömegben hátizsákot tart a hátán, mint aki mondjuk cigánymagnózik.
2022. nov. 21. 08:18
 5/31 anonim ***** válasza:
97%
Az első valaszlehetoseg hogy ertelmezendo? Rajta van a hátizsák úgy, hogy egy csomóan állnak körülötte így osszenyomva/lokdosve az embereket a zsákkal, vagy nem veszi le a mellette lévő ülésről, hogy leulhessenek?
2022. nov. 21. 08:46
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Felsoroltak közül arra szavaztam hogy üvötve beszél telefonon, de igazából mindegyikre szavaztam volna. A telefonos az ami engem a legjobban irritál, főleg akkor ha még én is hallom amit a másik fél beszél mert annyira fel van hangosítva. Persze megértem hogy vannak akik hallássérültek és emiatt erre van szükségük de van más módja is. Aztán ami nekem a másik allergiám ha leül mellém egy utas aki bűzlik vagy a csomagja büdös vagy akármi. Meg az is ha egy idegen utas elkezd nekem bezsélni és mondani a hülyeségét mint ha régi jó barátok lennénk. Persze megértem hogy vágyik a társaságra és azzal hogy valakivel beszélhessen de azért van mindennek határa.

Ami még bosszantani tud, bár ezt ritkán tapasztaltam ha valaki közel hozzám elkezd cuppogni meg katogtatja a fogait meg nem istudom ilyen hüye hangokat ad ki, szuszog stb... Volt arra példa hogy mögöttem lévő ülésen ült egy idősebb úr és összevissza cuppogott de olyan szinten hogy szerintem még a busz hátsóülésein is hallották.

De olyat is megtapasztaltam már hogy valaki elkezdett nassolni és röcsögött ki a szájából, meg persze csámcsogott stb... na az már undorító. Persze a fingás, böfögés szintén az.

2022. nov. 21. 10:03
 7/31 anonim ***** válasza:
98%

5. Tk. mindegy, mindkettő jellemző. De vonaton is. Fele kihasználtság, mégsem tudsz leülni, mert a táskája pihen. Ha szelíden megkérleled, vegye már el onnan, mert leülnél, úgy néz rád, mint a véres rongyra.

A másik meg forgolódik, izeg-mozog hátizsákjával.

2022. nov. 21. 10:47
 8/31 anonim ***** válasza:
64%
6-os, a szuszogással mi a bajod? Bakker, örülj , hogy nem fordul le az ülésről… atyaég.
2022. nov. 21. 10:49
 9/31 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes, hogy ezen az oldalon jobban zavarja az embereket a telefonálás, mint hogy fel se tudnak szállni a sok idióta miatt.
2022. nov. 21. 15:49
 10/31 anonim ***** válasza:
94%

#9 megkéred őket, hogy vigyázzanak, vagy fogod magad és átfurakodsz rajtuk, és a továbbiakban nincs probléma.

na de amikor egész úton üvölt telóról, hogy "hú há hibiri há, zsá zsá zsámó héjj", velük mit tudsz csinálni?

2022. nov. 21. 16:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!