Mi a legbunkóbb viselkedés tömegközlekedésen utasok részéről?
Felsoroltak közül arra szavaztam hogy üvötve beszél telefonon, de igazából mindegyikre szavaztam volna. A telefonos az ami engem a legjobban irritál, főleg akkor ha még én is hallom amit a másik fél beszél mert annyira fel van hangosítva. Persze megértem hogy vannak akik hallássérültek és emiatt erre van szükségük de van más módja is. Aztán ami nekem a másik allergiám ha leül mellém egy utas aki bűzlik vagy a csomagja büdös vagy akármi. Meg az is ha egy idegen utas elkezd nekem bezsélni és mondani a hülyeségét mint ha régi jó barátok lennénk. Persze megértem hogy vágyik a társaságra és azzal hogy valakivel beszélhessen de azért van mindennek határa.
Ami még bosszantani tud, bár ezt ritkán tapasztaltam ha valaki közel hozzám elkezd cuppogni meg katogtatja a fogait meg nem istudom ilyen hüye hangokat ad ki, szuszog stb... Volt arra példa hogy mögöttem lévő ülésen ült egy idősebb úr és összevissza cuppogott de olyan szinten hogy szerintem még a busz hátsóülésein is hallották.
De olyat is megtapasztaltam már hogy valaki elkezdett nassolni és röcsögött ki a szájából, meg persze csámcsogott stb... na az már undorító. Persze a fingás, böfögés szintén az.
5. Tk. mindegy, mindkettő jellemző. De vonaton is. Fele kihasználtság, mégsem tudsz leülni, mert a táskája pihen. Ha szelíden megkérleled, vegye már el onnan, mert leülnél, úgy néz rád, mint a véres rongyra.
A másik meg forgolódik, izeg-mozog hátizsákjával.
#9 megkéred őket, hogy vigyázzanak, vagy fogod magad és átfurakodsz rajtuk, és a továbbiakban nincs probléma.
na de amikor egész úton üvölt telóról, hogy "hú há hibiri há, zsá zsá zsámó héjj", velük mit tudsz csinálni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!