Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért van az, hogy Dél-Budapes...

Miért van az, hogy Dél-Budapesten és a deli agglomerációban jóval többen laknak, mint Észak-Budapesten és az északi agglomerációban, mégis többet költenek az északi közösségi közlekedés fejlesztésére, mint a déliére?

Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 11:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Most azzal cáfoltad meg a déli többséget, hogy kiszámoltad, hogy délen többen laknak?
2022. okt. 11. 18:54
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, északon többen laknak. Nem úgy számoltam ahogy te írtad, hogy a Móricz a közép. Ha úgy számoltam volna, akkor a nyócker átjön, és már északon vannak többen. X és XVII. kerület felét átendgedtem, csak hogy örüljél.

De te teljesen fogalmatlan és hülye vagy, emellett még erőszakos és hisztis. Kár beléd minden további szó, én itt befejeztem. Szerencsére nincs beleszólásod a közlekedésfeljesztésbe, legfeljebb itt hőböröghetsz.

2022. okt. 11. 19:38
 23/28 A kérdező kommentje:
Akkor már csak azt mondd meg, hol írtam, hogy a Móricz a közép. Szó szerinti idézetet kérek tőlem.
2022. okt. 11. 20:44
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha már szó szerinti idézetekről beszélünk te suttyó:

"Miért van az, hogy Dél-Budapesten és a deli agglomerációban JÓVAL többen laknak"

Erre kijön, hogy nem laknak jóval többen... 😂

2022. okt. 12. 06:00
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kérdező is valami csóró kőbányai proli aki irigykedik mert még Salgótarján is jobb hely mint ahol lakik.
2022. okt. 12. 06:02
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

#23 Nesze paraszt b.ódj+

"12/25 A kérdező kommentje:

Ha neked a Moszkva tér középen van, akkor legyél szíves a Móriczot is középnek tartani"

2022. okt. 12. 14:33
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tényleg nem azt mondta, hogy a Móricz középen van, hanem arra reagált, hogy én a 2-es metrót középen, kelet-nyugati irányúnak írtam le. Nyilván a Moszkva tér már nincs középen, de a Kossuth-tértől az Örsig szakasza a 2-es metrónak kb. igen.
2022. okt. 12. 14:41
 28/28 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem azt mondtam, de ez még azután se tűnik fel neki, hogy szó szerint beidézte.
2022. okt. 12. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!