Miért van állandóan tömeg a pesti tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
Az emberek pedig ugye nem túl barátságosak egymással, sajnos csak az érdekli őket, hogy ők fel tudjanak szállni.2022. szept. 6. 16:13
11/27 anonim válasza:
A troll in is tömeg van.
Nézd meg a japánokat. A peronon áll egy rakat fickó. Az a dolguk, hogy amikor egy embernek elegendő helyen már hárman szoronganak, ők betuszkolnak oda még négyet.
13/27 anonim válasza:
Nyilván ha egy közel hárommilliós agglomerációban nagyjából egybeesnek a munkakezdés és befejezés időpontjai, valamint a tanítás , a hivatali munkaidő is, akkor szükségszerűen lesznek szűk keresztmetszetek. Ezzel együtt némi rutinnal meg tudod oldani, hogy az igazán zsúfolt járatokat ill időszakokat elkerüld - én például többnyire kényelmesen szoktam utazni, mert kevésbé keresett járatokat választok akár hosszabb menetidőt is vállalva
14/27 anonim válasza:
Sok éve, amikor a rugalmas munkakezdést bevezették, a zsúfoltság enyhítése volt az egyik cél. Azóta jelentősen nőtt a forgalom. Ennek az is az oka, hogy sokan a város másik felén találnak munkát. Déli részen lakó az északi városrészben, a budai Pesten, a pesti Budán.
15/27 anonim válasza:
Na, pont ma jöttem úgy haza, hogy ültem és alig volt álló utas a villamos középső kocsijában, míg a hátsóban teljesen egymásba értek az emberek.
16/27 anonim válasza:
én sem értem, miért van tömeg, mikor ma már mindenki autóval jár! egy családban ma már 3 autó is van!férjnek, asszonynak,nagy gyereknek! el nem tudom képzelni, ki jár tömegközlekedéssel!
18/27 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy munkanapon, munkaidőben, nem ebédidőben miért van tele fiatallal, fiatal felnőttel, felnőttel a 4-6-os. Ebben a városban senki nem dolgozik???
20/27 anonim válasza:
Bizony. A turisták nem dolgoznak. Az utazók pedig vagy dologozni mennek, vagy onnan jönnek.
Vagy épp egyetemisták és a koliba mennek, onnan jönnek, tehát valóban, amikor épp valaki utazik, akkor épp nem dolgozik.
Egyébként meg tudod, ez a lusta Budapest, szegény keményen dolgozó vidék.
Ez olyan politikai szembeállítósdi, mint a divide and conquer, vagy a fradista vs újest drukker esete. Vagy épp fidesz-dk…
A lényegről terelés.
Csak hogy csapjunk bele a kásába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!