Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért van állandóan tömeg a...

Miért van állandóan tömeg a pesti tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés
Az emberek pedig ugye nem túl barátságosak egymással, sajnos csak az érdekli őket, hogy ők fel tudjanak szállni.
2022. szept. 6. 16:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%

A troll in is tömeg van.

Nézd meg a japánokat. A peronon áll egy rakat fickó. Az a dolguk, hogy amikor egy embernek elegendő helyen már hárman szoronganak, ők betuszkolnak oda még négyet.

2022. szept. 6. 19:21
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon miért?
2022. szept. 6. 21:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha egy közel hárommilliós agglomerációban nagyjából egybeesnek a munkakezdés és befejezés időpontjai, valamint a tanítás , a hivatali munkaidő is, akkor szükségszerűen lesznek szűk keresztmetszetek. Ezzel együtt némi rutinnal meg tudod oldani, hogy az igazán zsúfolt járatokat ill időszakokat elkerüld - én például többnyire kényelmesen szoktam utazni, mert kevésbé keresett járatokat választok akár hosszabb menetidőt is vállalva
2022. szept. 6. 23:28
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Sok éve, amikor a rugalmas munkakezdést bevezették, a zsúfoltság enyhítése volt az egyik cél. Azóta jelentősen nőtt a forgalom. Ennek az is az oka, hogy sokan a város másik felén találnak munkát. Déli részen lakó az északi városrészben, a budai Pesten, a pesti Budán.
2022. szept. 7. 06:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Na, pont ma jöttem úgy haza, hogy ültem és alig volt álló utas a villamos középső kocsijában, míg a hátsóban teljesen egymásba értek az emberek.
2022. szept. 7. 19:22
 16/27 anonim ***** válasza:
22%
én sem értem, miért van tömeg, mikor ma már mindenki autóval jár! egy családban ma már 3 autó is van!férjnek, asszonynak,nagy gyereknek! el nem tudom képzelni, ki jár tömegközlekedéssel!
2022. dec. 21. 07:30
 17/27 anonim ***** válasza:
Hamarosan lóval fogunk ismét.
2022. dec. 21. 10:15
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy munkanapon, munkaidőben, nem ebédidőben miért van tele fiatallal, fiatal felnőttel, felnőttel a 4-6-os. Ebben a városban senki nem dolgozik???
2022. dec. 23. 01:18
 19/27 NTBS ***** válasza:
Sokan utaznak vele.
2022. dec. 23. 07:27
 20/27 anonim ***** válasza:
52%

Bizony. A turisták nem dolgoznak. Az utazók pedig vagy dologozni mennek, vagy onnan jönnek.

Vagy épp egyetemisták és a koliba mennek, onnan jönnek, tehát valóban, amikor épp valaki utazik, akkor épp nem dolgozik.

Egyébként meg tudod, ez a lusta Budapest, szegény keményen dolgozó vidék.

Ez olyan politikai szembeállítósdi, mint a divide and conquer, vagy a fradista vs újest drukker esete. Vagy épp fidesz-dk…

A lényegről terelés.

Csak hogy csapjunk bele a kásába.

2022. dec. 23. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!