Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Más városban is volt hasonló...

Más városban is volt hasonló látvány ezen a héten a tömegközlekedéseken?

Figyelt kérdés

Debrecenben minden nap délután utazok villamossal és azzal szembesültem, hogy többször előfordult, hogy négerek, arabok hatalmas bőrönddel, gurulókocsival utaznak a villamoson, vot akinek még a reptéri cédula, vagy szalag is rajta volt a bőröndjén. Sőt olyat is láttam, hogy pont egy taxiból szállt ki a külföldi a nagy cucerájjal.

Ezek külföldi diákok. 5-től azaz jövőhét hétfőtől kezdődik a tanév a Debreceni Egyetem összes karán és jönnek, mert itt tanulnak. Debrecenben megszokott látvány, hogy sok a néger, arab, kínai.

Más városban (persze ahol van egyetem), ott is látható volt, hogy sok külföldi diák érkezik meg?

2022. szept. 2. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Biztos, söt sokkal több külföldi diák vank, mint csak ök, akik nem sötét börüek, azokról nem veszed észre, hogy nem magyarok, pedig sok nyugateurópai, meg tengeren túli diák is van.
2022. szept. 2. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk ukránok és filippínók vannak. A gyárakban dolgoznak.
2022. szept. 2. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert te hova valósi vagy? 1-es te is, hova valósi vagy? De ha nem akartok nem válaszoltok.
2022. szept. 2. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Itt is rengeteg bvan 《BP.}. De ha bérletük van, nem szállíthatom le őket...
2022. szept. 2. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
És miért akarnád leszállítani öket?
2022. szept. 3. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!