Miért nem kapaszkodnak?
Figyelt kérdés
Annyira idegesítő, mikor az emberek nem kapaszkodnak a mozgó járművön. Illegnek billegnek a lábukon, aztán foshatsz, ha feletted állnak, hogy hirtelen fékezésnél neked esik-e. Nekem egy barom konkrétan a lábamra lépett, tök jó volt mezítláb a szandálban. Ez valami vagánykodás, vagy mi? de akkor ne menjenek az ülő emberek mellé, hanem álljanak egy csoportba, aztán dőljenek egymásra. Mi jár az ilyen ember fejében, miért nem kapaszkodik?2022. aug. 17. 22:13
11/15 anonim válasza:
@9, vicc nélkül, én a férjemmel úgy ismerkedtem meg, hogy elütött. Mondjuk én voltam a hibás, parkolóban gyalogosként mentem mint a vakegér, ő meg rámtolatott, mert nem látott. Nem lett semmi bajom, de legalább ezen poénkodunk már 10 éve.
13/15 anonim válasza:
nem tudom, én túl sokat nem szoktam látni csak úgy kapaszkodás nélkül ácsorgó utasokból. amúgy meg elég gyakran jön-megy valaki (nemrég szállt fel és hátra megy, leszálláshoz készülődik, stb.) szóval ettől függetlenül is elég nagy az esélye, hogy hirtelen fékezésnél valaki eltaknyol
15/15 anonim válasza:
Én már 20 éve is csak akkor kapaszkodtam, ha nagyon muszáj volt.
Undorító retkesek a BKV kapaszkodok, mindenki a nyálas meg köletes kezével fogdossa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!