Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem kapaszkodnak?

Miért nem kapaszkodnak?

Figyelt kérdés
Annyira idegesítő, mikor az emberek nem kapaszkodnak a mozgó járművön. Illegnek billegnek a lábukon, aztán foshatsz, ha feletted állnak, hogy hirtelen fékezésnél neked esik-e. Nekem egy barom konkrétan a lábamra lépett, tök jó volt mezítláb a szandálban. Ez valami vagánykodás, vagy mi? de akkor ne menjenek az ülő emberek mellé, hanem álljanak egy csoportba, aztán dőljenek egymásra. Mi jár az ilyen ember fejében, miért nem kapaszkodik?
2022. aug. 17. 22:13
1 2
 1/15 anonim válasza:
48%

Mert koronavírus van talán?

Sok ember összefogdossa betegen a kapaszkodókat és utána elkapják a vírust. Na ezért nem kapaszkodók.

2022. aug. 17. 22:15
 2/15 A kérdező kommentje:
Ja, essél a másikra, az higénikusabb. Kézfertőtlenítő?
2022. aug. 17. 22:19
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Most, hogy ezt így kiattad magadból: Mi a kérdés?
2022. aug. 17. 22:20
 4/15 A kérdező kommentje:
Kiattam? Ez milyen szó?
2022. aug. 17. 22:21
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

Mert a COVIDtól eltekintve is igencsak mocskosak a kapaszkodók. Egyébként én sem támogatom a nem-kapaszkodást, amikor tudok, leülök, vagy a könyökömmel ölelem körül a kapaszkodót. Elvégre oda tüsszent az ember, annak már mindegy.

Tapasztalt közlekedőként tudom, hol vannak kanyarok az általam járt vonalakon, illetve én (hangsúlyozom, ÉN) inkább utolsó pillanatban megfogom, mint hogy rád essek.

Szép estét! :)

2022. aug. 17. 22:25
 6/15 anonim ***** válasza:
9%

"Most, hogy ezt így kiattad magadból: Mi a kérdés?"

Ha valaki kiad valamit magából, kiatta magából? Nem akarok kötöszködni, de eszt így írják, apszolút pisztos?

2022. aug. 17. 22:30
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

covid előtt sem kapaszkodtam gyakran. Retkes fogantyúkat nem markolászom. Inkább úgy álltam, hogy háttal, oldallal dőljek oszlopnak, így fékezés nem gond

egyébként ha nagyot fékez, hiába kapaszkodnak, ugyanúgy esés lesz

2022. aug. 17. 22:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Na igen, konkrétan nem a nem-kapaszkodással van baj, mert ha úgy áll, hogy a hátát megtámasztja, tehát biztosan nem veszélyeztet mást, az oké. Kedvencem, mikor ilyen kosaras méretű, hentes kiterjedésű alak billeg a fejed fölött. Neked is szép estét!
2022. aug. 17. 22:32
 9/15 grafno ***** válasza:
72%
Én szeretek pl igy ismerkedni. Neki esek az illetonek es nagy sajnalatkozben egy két poen es mehet ismerkedes...
2022. aug. 17. 22:44
 10/15 A kérdező kommentje:

9es, ezt megnézném élőben:D Persze, úgy, hogy nem én vagyok a célszemély.

Nagy emberbarát hölgyeknél el tudom képzelni, hogy kedves mosollyal fogadják a poénokat, de vehemensebb személyek esetén még meg is járhatod:D

2022. aug. 17. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!