Miért nem kapaszkodnak?
Mert koronavírus van talán?
Sok ember összefogdossa betegen a kapaszkodókat és utána elkapják a vírust. Na ezért nem kapaszkodók.
Mert a COVIDtól eltekintve is igencsak mocskosak a kapaszkodók. Egyébként én sem támogatom a nem-kapaszkodást, amikor tudok, leülök, vagy a könyökömmel ölelem körül a kapaszkodót. Elvégre oda tüsszent az ember, annak már mindegy.
Tapasztalt közlekedőként tudom, hol vannak kanyarok az általam járt vonalakon, illetve én (hangsúlyozom, ÉN) inkább utolsó pillanatban megfogom, mint hogy rád essek.
Szép estét! :)
"Most, hogy ezt így kiattad magadból: Mi a kérdés?"
Ha valaki kiad valamit magából, kiatta magából? Nem akarok kötöszködni, de eszt így írják, apszolút pisztos?
covid előtt sem kapaszkodtam gyakran. Retkes fogantyúkat nem markolászom. Inkább úgy álltam, hogy háttal, oldallal dőljek oszlopnak, így fékezés nem gond
egyébként ha nagyot fékez, hiába kapaszkodnak, ugyanúgy esés lesz
9es, ezt megnézném élőben:D Persze, úgy, hogy nem én vagyok a célszemély.
Nagy emberbarát hölgyeknél el tudom képzelni, hogy kedves mosollyal fogadják a poénokat, de vehemensebb személyek esetén még meg is járhatod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!