Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A gyermek jövőjét tekintve...

A gyermek jövőjét tekintve rossz lesz, ha 45 percet kell majd utaznia az iskolába elsős kora óta?

Figyelt kérdés

Falun lakunk, párom munkája miatt. Én szívesen költöznék ki városra, de imádok itt is lenni, csak az logikusabb lenne.

Gyerekeink ovisok, eddig minden oké, de a legközelebbi suli! 45 percre van busszal.

Félek járna táncra majd vagy a fiunk focira és ezt nem fogom tudni megadni nekik.

2022. aug. 10. 21:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nem szerettem volna hazudni, de azt tapasztalom, hogy egy szülő se íratja oda már a gyermekét, mert cigányok járnak bele és alig van tanár sajnos.

Így azért írtam, hogy a legközelebbi suli, mert az a legközelebbi normális sulinak mondható suli.

Bízom benne, hogy ez nem így lesz mire oda jutunk.

Én nem vagyok maximalista, de.csak meg tudom.állapítani, hogy jár-e nem.cigány gyerek.oda vagy csak cigány jár és emiatt nem számolom opciónak, mert sajnos valamiért a szülők mind inkább valahogy megoldják elsős kortól a távolabbit....

2022. aug. 11. 22:16
 22/24 anonim ***** válasza:
60%
Túléli, ahogy sok más gyerek is. Elsős korom óta tömegközlekedéssel jártam suliba, nem lett semmi bajom.
2022. aug. 12. 00:37
 23/24 anonim ***** válasza:
15%

Ilyen írásképpel hogy sikerült egy szakdolgozatot összekalapálnod?

Ha te már eldöntötted, minek a kérdés?

Megmutattad volna a férjednek, hogy a net népe névtelenül is téged pártol?

2022. aug. 12. 07:31
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
a város külterületén laktunk, és gyakori volt a buszjárat, de 6:30kor keltem, 6:45kor indultam (gyorsan elkészültem), kb 10 perc séta a buszig, majd 20 perc buszozás, és még 10 perc séta a suliba, alsó tagozatban a szülők egyike kísért, később már csak a felszállási megállóig, nem lett belőle semmi bajom, és bár valószínűleg nem ennek köszönhető, de viszonylag jól bírom a hosszú távú utakat is
2022. aug. 15. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!