A gyermek jövőjét tekintve rossz lesz, ha 45 percet kell majd utaznia az iskolába elsős kora óta?
Falun lakunk, párom munkája miatt. Én szívesen költöznék ki városra, de imádok itt is lenni, csak az logikusabb lenne.
Gyerekeink ovisok, eddig minden oké, de a legközelebbi suli! 45 percre van busszal.
Félek járna táncra majd vagy a fiunk focira és ezt nem fogom tudni megadni nekik.
Nem szerettem volna hazudni, de azt tapasztalom, hogy egy szülő se íratja oda már a gyermekét, mert cigányok járnak bele és alig van tanár sajnos.
Így azért írtam, hogy a legközelebbi suli, mert az a legközelebbi normális sulinak mondható suli.
Bízom benne, hogy ez nem így lesz mire oda jutunk.
Én nem vagyok maximalista, de.csak meg tudom.állapítani, hogy jár-e nem.cigány gyerek.oda vagy csak cigány jár és emiatt nem számolom opciónak, mert sajnos valamiért a szülők mind inkább valahogy megoldják elsős kortól a távolabbit....
Ilyen írásképpel hogy sikerült egy szakdolgozatot összekalapálnod?
Ha te már eldöntötted, minek a kérdés?
Megmutattad volna a férjednek, hogy a net népe névtelenül is téged pártol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!