Vonaton is ugyanúgy faképnél lehet hagyni az ellenőrt, mint a BKK-nál?
Látom a személyeskedés megy ezerrel, de válaszolok az eredeti kérdésre:
Az, hogy egy ellenőrt faképnél lehet-e hagyni, nem attól függ, hogy vonatról vagy villamosról beszélünk, hanem magától az ellenőrtől.
Pl villamoson is ha az ellenőr jól végzi a dolgát, akkor nem tudod faképnél hagyni, mert max ott tart a rendőr kiérkezéséig. Ugyanez igaz a vonatra is.
Szóval ha azt hiszed Te vagy a fszagyerek mert ingyen utazol, és az ellenőr úgy dönt, hogy rendőrt hív, és addig ott tart téged, akkor egy egész vonatnyi/villamosnyi emberrel bszol ki.
IQ 50 fölött ez nem szokott előfordulni 🙂
A bliccelés nem egyenlő azzal, hogy elkapnak.
Nyilván ha 100-ból 1 bliccelőt elkapnak akkor még sokat mondtam, viszont akit elkaptak és nem működik együtt, arra lehet rendőrt hívni.
Ettől függetlenül a maradék 99 nyugodtan okozza tovább a kárt 🙂
Mint már korábban írtam:
"Szóval ha azt hiszed Te vagy a fszagyerek mert ingyen utazol, és az ellenőr úgy dönt, hogy rendőrt hív, és addig ott tart téged, akkor egy egész vonatnyi/villamosnyi emberrel bszol ki."
Én már több esetet láttam, amikor a jegyvizsgáló a személyvonatról lehajított jegy nélkül utazókat a legközelebbi porfészekben, ahol 4 óra múlva jött a következő személyvonat. Vannak persze nyuszik a jegyvizsgálók közt, de olyan is előfordult, hogy kis kövér nő nagy ordítozás közben lepakolt két részeg, kötekedő cigányt.
Füzesabonyban egyszer 25 perc késéssel indultunk, mert egy amúgy jól szituáltnak tűnő fiatal cigány (nagy bőrönddel) se leszállni nem akart a gyorsról, se jegyet venni. Az állomás melletti őrsről átjött egy nagydarab rendőr, az 2 perc alatt elintézte. Szép csendesen, kulturáltan elmondta, hogy vagy leszáll magától, vagy megbilincseli, és úgy lökdösi át a rendőrségre. A kedves utas az elsőt választotta. Induláskor láttam, hogy épp az adatait vették fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!