Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A vonaton miért nem lehet...

A vonaton miért nem lehet dohányozni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 13:24
1 2
 1/18 anonim válasza:
95%
Mert nem mindenki szeretné szívni a másik dohányfüstjét
2022. júl. 21. 13:28
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
A dohányzó kocsik takarítása óriási pénzbe kerül és nem is mindig lehetséges, annyira beleül a dohányfüst. A világ is a nemdohányzó életmód felé mozdult el és annak kell alkalmazkodnia, aki dohányos.
2022. júl. 21. 13:31
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert idióták és kivették az ic-ről a 20-as kocsit. ( ok tudom, Eu-s szabály). Innentől kezdve a bunkó elszívja a wc-ben, peronon,az okosabb meg szenved. Én is kibírtam nehezen 3 órát,de a f.sz máv állandóan késett,volt,hogy 2,5 órát.. na annyit nem bír ki egy aktív dohányos. Tehát azért a kalap sz.rért,amit tömegközlekedésnek neveznek,beleférne egy 20-as kocsi és ott legalább kedvünkre bűzölöghetnénk,másokat nem zavarva. Bár évek óta nem vonatozok. Inkább telekocsi.
2022. júl. 21. 13:35
 4/18 anonim válasza:
91%

Miért szagoljam a szarodat és miért legyek büdös tőled?

Te nem érzed magadon,de aki nem cigizik az kb okádéknak érez...

Ügyfélszolgálaton dolgozom... A csövesek után a második leggusztustalanabb mikor dohányos jön... A bőre a ruhája főleg a szájából ömlik ki a ganéj szag

2022. júl. 21. 13:36
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

Mert az sem kellemes, ha elfogyott a jegy a nemdohányzó kocsikba, és csak a dohányzóba kaptam.

Így is sokat kell szagolni az utcán meg sokfele mások cigifüstjét (igen, és sokszor a buszmegállókban, vasútállomásokon is, pedig ott tilos a dohányzás), minimum ennyi revans kell is. Én az utcán is korlátoznám, mert nem oké, hogy éppen rohannék valahova, és előttem megy a cigis, és a füstjét kell belélegeznem.

2022. júl. 21. 13:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

4

Az nem a bagó,hanem a bagós hibája. Én erős bagós vagyok de ha társaságba megyek ahol nincs bagós,vagy zárt helyre ( pl.ügyfélszolgálat) vagy bármilyen orvoshoz, babalátogató, etc. .sose gyújtok rá előtte már. Otthon induláskor és utána kéz/arc/ fogmosás,rágó. A ruháim nem büdösek,mert kizárólag a szabadban cigizünk,zárt helyen,autóban sosem. De ott ugye meg tudunk állni ha szükséges, a vonaton régen bizony rágyújtottam ha késett sokat. A beleivódott, áporodott bagószagot én sem bírom. De a szmogot se,az izzadtságot,szájszagot,alkoholszagot se, de mit lehet csinálni.. tűröd amíg muszáj,amúgy meg elkerülöd.

Amúgy a munkahelyen nem is tudták sokáig hogy cigizek,a boltban se ahová járok minden nap,de még anyósék sem,aki puszilkodnak is,mert annyira vigyázok,ne legyek büdös. A bunkó, csikket szetdobáló,megállókban is cigiző,mindenkit lesz.aró bagósokat én is lerúgnám. Tudom,mennyire zavaró lehet egy nemdohányzónak,így tiszteletben tartom és nem füstölök oda.

2022. júl. 21. 13:53
 7/18 anonim válasza:
94%
Sajnos nem mindenki ilyen... Valóban nem csak a cigi füst ömlik egyesek szájából, bizony volt nem egyszer h konkrétan a rothadt fogát éreztem de ne hányd el magad...
2022. júl. 21. 13:56
 8/18 anonim ***** válasza:
16%

5

Na azért ez a másik véglet. Elfogadom,hogy mindenhonnan kitiltották,írtam is miért,de azért közterületen,ahol nincs tiltás hadd dohányozhassak már. Mint írtam engem is sokminden zavar,de a világ ilyen,kompromisszum kell. Rúgjam fel a dízelautókat,mert én meg azt nem bírom?

6os voltam

2022. júl. 21. 13:56
 9/18 NTBS ***** válasza:
83%
Mert tilos.
2022. júl. 21. 13:59
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
8-as, nem az a baj, ha közterületen rágyújtasz. Az a baj, hogy azon belül hogyan és hol pontosan? Menet közben szívni bunkóság, ha jönnek mögötted. Egy helyben állva taplóság, ha eljut olyasvalakihez a füst , aki már ott volt előtted. De az sem lovagi erény, ha valakinek a nyitott ablaka alá állsz be. Ezekre oda lehet figyelni és ezzel sokat segíthetsz a dohányosok megítélésén.
2022. júl. 21. 14:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!