Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV app frissítése után az...

A MÁV app frissítése után az országbérletem jegyképe alatt nem jelenik meg a bérletigazolvány, nem lesz ebből gond?

Figyelt kérdés

Nemrég frissítettem céges mobilomon (arra is le van töltve), meg is lepődtem picit, de azóta magánmobilommal BKV-ztam, azt csak most este frissítettem (mindig eléggé tele a tárhely), arról is eltűnt a bérlethez tartozó igazolvány képe.

Eközben ma láttam, a metrónál egy utast visszafordítottak az ellenőrök, aztán teli torokból ordította, még hogy ő szívjon, amiért szar a technika.

Most összekombináltam, lehet összefüggés a kettő között? Lehet érvénytelen a MÁV app jóvoltából egy a BKK-nál is elfogadott bérlet? Illetve előfordul, hogy az ellenőröket nem tájékoztatták, ők meg jóhiszeműen nem fogadják így el? (Gondolom, az utasok csak egy része utazik országbérlettel, azoknak is csak egy része aki a MÁV felületén váltja meg, és csak egy részük frissítette le a szoftvert mostanában.)

tegnap 22:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálam ott van és nem érhető el frissítés. De én elsősorban Volánbuszon használom, ott valószínűleg nem lesz gond. Csak nagyon ritkán, egy hónapban kétszer BKK-zok vele, addigra meg talán rendeződik.
tegnap 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!