Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit gondoltok a BKV ellenőrökről?

Mit gondoltok a BKV ellenőrökről?

Figyelt kérdés
Tapasztaltátok már ti is hogy sokan szemetek közülük, még akkor is amikor minden meg van nekik mutatva?
ma 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, velem mindegyik udvarias, mondjuk én is az vagyok. Múltkor egy parkolóőrnek mentem neki élből, rosszabbhoz szokva, és nagyon nem kellett volna, talpig úriember volt.
ma 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Te a lézeres vagy?
ma 15:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem
ma 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt ilyen. Akinek megvan mindene, abba lehetetlen belekötni. Olyan nincs, hogy "sokan szemetek közülük, még akkor is amikor minden meg van nekik mutatva". Ilyen egyszerűen nem létezik. Lehet bunkó, lehet flegma, lehet akármi, de arra meg magasról szarok rá, sőt, amilyenek az emberek, abszolút meg is értem őket, hogy olyanok. De hogy kötekedni nem tudnak (és nem szoktak), ha minden rendben van, az biztos. Mégis miért keresnék feleslegesen a konfliktust? Pont a konfliktusok miatt rossz a modoruk, ami abszolút érthető. Logikus, hogy ha nem szükséges, akkor nem púposkodnak.
ma 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Udvariasan üdvözlöd, megmutatod a jegyet-bérletet, ha nem megy a beolvasás, kiveszed a tokból, ha telefonon mutatod, nyomsz rá fényerőt, ha kell hozzá diák vagy akármilyen igazolvány, lehetőleg ne húsz percig keresd, nem akkor jöttél rá, hogy ellenőr lesz, amikor az orrod elé került, és nincs semelyikkel sem gond, sőt. Érdekes, velem a hírhedt MÁV kallerek is soha a büdös életben nem bunkóztak, mert mindig minden előkészítve és megneveltek otthon.
ma 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!