Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A spotterdombhoz (Ferihegy)...

A spotterdombhoz (Ferihegy) hogyan lehet kijutni tömegközlekedéssel budapest belvárosból?

Figyelt kérdés
ma 11:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
A Spotterdombhoz nem nagyon van használható útvonal tömegközlekedéssel, mert nagyon sokat kell gyalogolni. Ha nincs autód, akkor inkább a Cargodombot ajánlom: Kökiig metró, utána 200E busz, és Szemeretelep vasútállomásnál leszállsz.
ma 12:37
 2/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!

A cargo dombnál már voltam háromszor..

Az tényleg jó....

Végül is hasonló lehet a spotter dombnál is... Meg kell nézni a flightradar 24-en hogy melyik oldalon szállnak fel melyiken le a gépek...

Felszálló gépeket már fotózgattam a cargo domb ön... Leszállókat még közelből nem sikerült...

De elvileg a cargo dombról is tudnék leszállógépeket fotózni mert most legutóbb amikor mentem ki valaki elé a reptérre, a 2b oldalon (cargo dombos) szálltak le a gépek (amire nem számítottam és nem néztem meg előre)....

A teraszon vártam fent (2a)

ma 12:55
 3/11 A kérdező kommentje:

És igen, a 200E vel mentem Szemeretelepig. 🙂

Érdekes adalék, hogy én (is) Szemerén lakom (Győrszemere)

(amit egyébként Szemere-hegy -nek is, ill. Győrszemere Szőlőhegy néven is neveznek) 🙂

ma 13:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Vecsés, Anna utca megálló van a legközelebb, ahová az 575, 580 és 581 buszokkal juthatsz el a kökiről, de sajnos még innen is 2 km séta.
ma 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolkozok, hogy én is fel és leszálló gépeket lessek meg közelről, mivel még nem jártam repülőn, de nyelvtudás nélkül nem vágnék nemzetközi túrába. Melyiket érdemes megcélozni? A Cargodombot vagy a Spotterdombot? Melyiken van több fel és leszállás úgy, hogy nappali időszakban találomra csak úgy odamegyek és legkisebb eséllyel megyek hiába, mert pont nem arra repülnek?
ma 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 Sajnos ezt nem lehet előre megmondani, hacsak nincs ismerősöd a reptéren. A szélirányból lehet sejteni, hogy merre fognak fel- és leszállni a gépek (mindkettőhöz a szembeszél az ideális). Viszont általában az egyik futópályát felszállásra, a másikat leszállásra használják, és hogy melyiket melyikre, azt nem tudhatod előre. Esetleg útközben nézheted flightradaron (ha van korlátlan mobilneted, mert elég nagy adatforgalommal jár), és szükség esetén módosíthatod a tervedet.
ma 14:39
 7/11 A kérdező kommentje:

Van a flightradar24.com

Itt lehet látni hogy hogyan mennek a gépek.... Melyik pályán szállnak le és melyiken fel. Ennek megfelelően lehet felkészülni ha fotózásra vagy csak nézelődésre.

Én eddig háromszor voltam a kargódombon, mind a háromszor felszálltak a gépek ezen a pályán... A 2a oldalon viszont le.

Múlt héten szombaton voltam és azt gondoltam hogy most is úgy lesz, és pont fordítva volt...

ma 14:58
 8/11 A kérdező kommentje:
De ha figyeltem volna előtte a flightradar24-et, akkor láthattam volna, hogy hogyan mennek a gépek aktuálisan, és akkor nem a 100 e busszal mentem volna ki a reptérre hanem a kétszáz e vel, és leszálltam volna a szemeretelepen, és odasétáltam volna cargódomhoz, és tudtam holnap felvételeket készíteni a leszálló gépről (amin a bnőm jött)... És persze még több leszálló gépről is amik abban az időszakban jöttek
ma 15:02
 9/11 A kérdező kommentje:
#4 - köszi az infót 👍
ma 15:03
 10/11 A kérdező kommentje:

[link]

Most aktuálisan ezen a képen az látszik hogy a cargo domb felőli pályán száll le éppen egy gép

ma 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!