Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MÁV nemzetközi vonatjegyárak...

MÁV nemzetközi vonatjegyárak csak felfele (drágulva) változhatnak?

Figyelt kérdés
Az előbb szerettem volna 2 jegyet venni, de csak az egyiket engedte a mutatott alacsonyabb áron, a másikat már csak drágábban tudtam volna megvenni. Ez egy 3 hét múlva induló járatra szól. Elképzelhető, hogy ha várok pár napot akkor megint olcsóbb lesz? Vagy ha ezek az árak változnak akkor már csakis felfelé? Azt írja, hogy alacsony telítettségű a vonat.
2022. júl. 4. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az már csak emelkedni fog, az "okosjegy" is így működik, minél több utas váltott jegyet arra a járatra, annál drágább
2022. júl. 4. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Van egy bizonyos számú olcsó jegy, ha az elfogy akkor van egy bizonyos számú közepesen drága jegy, ha az is elfogy, a maradék helyekre már csak a teljesárú jegy váltható. Megeshet, hogy elérhetővé válik olcsóbb jegy, ha valaki visszaváltja azt, de elég kicsi rá az esély.
2022. júl. 5. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Az utolsót annyival kiegészíteném, hogy általában az ilyen olcsó jegyek nem cserélhető és nem visszatéríthetőek.

Pont mint a fapados repülőjegy.

Ami esetleg jó opció lehet, hogy mint annyi mindent ezt is el lehet adni neten, valamikor láttam is ilyen témájú csoportot.

Ha pénztárban veszed a nemzetközi vonatjegyet, akkor az nem névre szóló, tehát átruházható.

A repülőjegy az névre szóló, ezért nem,az átírási költségek miatt azzal nem éri meg foglalkozni.

Arra mondjuk viszonylag kicsi az esély, hogy pont egy olyan viszonylatú és időpontú olcsó jegyet árul valaki, amit te keresel, de ha kicsit rugalmas vagy pl időpont tekintetében, akkor kicsit jobbak az esélyeid.

Szóval akkor vegyél olcsó jegyet, akikor van, mert ahogy fogy, úgy emelkedik az ára.

2022. szept. 22. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!