Mikor szokta a MÁV a nyári menetrendjét nyilvánosságra hozzni?
Figyelt kérdés
Első sorban a nyári nemzetközi vonatokra lennék kíváncsi. (nyaralás miatt) Kb melyik hónapba szokták Kihirdetni a nyilvánosságnak, hogy mettől meddig hova közlekednek?2022. febr. 11. 18:10
1/4 anonim válasza:
Témába vágó kérdésem a következő hozzászólásban lesz, az utolsó hozzászóló lelombozott, így nehéz foglalni, ha rossz napra foglalok, akkor lehet az átszállás 😟 Vagy foglalok nem hivatalos infók alapján vagy megvárom, míg megjelenik a hivatalos és drukkolok hogy a jó hely maradjon nekem is 😟
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Mi van, milyen nem hivatalos infók? Amit válaszoltam a linkelt kérdésre, az a hivatalos közforgalmú menetrend alapján történt, amit bárki elér a MÁV-csoport menetrendi aloldalán a vonali menetrendeknél (30-as vonal , elő ill főszezoni menetrend)
4/4 anonim válasza:
#3-as, köszi. Úgy értettem, hogy nem hivatalos, hogy még csak tervezet, vagyis még nem fix, változhat: "Az írott menetrend csak egy tervezet, hogy konkrétan hetente hányszor lesz Adria IC, nyár előtt kicsivel fog kiderülni." Reméljük, hogy igazad lesz, jár minden nap és a tervezett is tekinthető biztosnak :) Azért gondolhatnának a nyaralókra is és a nemzetközi menetrendi keresőbe egész évre publikálhatnák már év elején a tervezhetőség miatt (a belföldi még nem baj, ha nincs kint, nem sokan keresik Monori kirohanós indulási időpontjait fel évvel előre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!