Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bunkók a buszsofőrök?

Bunkók a buszsofőrök?

Figyelt kérdés
Nem köszönnek, ott állok a busumegállóban integetve, és nem áll meg(2x is) , rosszul adnak vissza(direkt), flegmán néznek, és még sorolhatnám. Nálatok is ilyenek?

2022. jún. 30. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Igen, bunkóak. Engem pár éve egy buszsofőr megrángatott, mert nem látta, hogy bemutatom neki az érvényes jegyemet. Utánam jött és elkapta a kaptomat. Na több se kellett, lefotóztam őt is és a busz rendszámát, amig állt a busz üvöltöztem vele hogy mi a fszt képzel magáról, és feljelentettem. Kaptam is egy hónap múlva emailt, hogy kivizsgálták az esetet és nekem adtak igazat (még jó), a buszsofőr pedig nem tette zsebre amit kapott. És még ezek kapnak nettó 440eFtot…
2022. aug. 19. 15:39
 12/14 anonim válasza:
74%
Nem mind bunkó. De a legtöbb nagyon jóképű 😂
2022. aug. 30. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Velem mindig beszélget egy -kettő. Kedvesek,ha te is az vagy
2022. aug. 31. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk szuper jó fejek vannak.❤️
júl. 22. 10:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!