Bunkók a buszsofőrök?
A buszmegállóban integetés azt jelenti, hogy mehet tovább, nem őt várod.
Sok a bunkó sofőr, de szerencsére akad még olyan, akik emberileg nagyon ott vannak!
Lehet, kell egy különleges lelkivilág ezt a szakmát űzni.
Nekem csak CE van meg, gondolkozom a D-n, de nem tudom, bírni fogom-e.
Sok kamionos kolléga vissza nem menne buszosnak, mert emberfóbiájuk lett.
Nyilván nem mindegyik, de rengeteg bunkó közöttük. Pl Bp-n van olyan sofőr, aki mindenkivel kötözködik. Az első ajtós felszállásnál hiába mutatja valaki a bérletét, még rákiabál, hogy annyi idő alatt ő nem látta és addig nem indul el, míg nem mutatja meg újra. Aztán volt olyan is, hogy szinte üres éjszakai buszra nem engedte fel szájkendővel a kutyát, mert szájkosár kell. Volt, hogy nem tudott visszaadni és ezért mondta az utas, hogy gyorsan vesz egy jegyet a szomszéd automatából, várja meg. .. Erre ő mondta, hogy szó sem lehet róla, nem várja meg és gyorsan becsukta az ajtót, elhajtott és a következő megállóban a menetrend betartása érdekében várakoznia kellett
(csak 30 percenként jár az a busz) Vannak ilyen frusztrált sofőrök, akik királynak képzelik magukat
#5:
Akkor meg a fenének integetsz neki? Lehet tényleg azért nem állt meg, mert azt hitte, hogy nem buszra vársz.
Azért integettem, mert láttam, hogy nem vett észre, és nyomta a gázt.
Csak a második ilyennél integettem ,az elsőnél nem, akkor SEM állt meg
Szerintem néhányukat pszichésen megterheli a munka. Rengeteg emberrel találkoznak nap, mint nap, vadidegenekkel, ráadásul a vezetésen kívül sok dologra kell figyelnie és koncentrálnia. A bunkó stílus talán egy rövidre zárás lehet a részéről, hogy nem ér rá, haladni akar, stb.
Ha úgy állsz a buszmegállóban, hogy fel kellett volna vennie, akkor azt rögtön jelezném az ügyfélszolgálatnál. Olyan nincs, hogy van hely még a buszon és otthagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!