Miért nem látja senki, hogy a BKK milyen ócska színvonalon működik?
Hogyne látnám. Ezért tértem át teljesen biciklire Budapesten.
Kb 2016-ig főleg autóval járkáltam még a városban is mindenhova, mert kényelmes volt és én is kényelmes voltam.
Aztán rájöttem hogy mennyire nagy költség ez, plusz az autómba belekoccantak dugóban párszor és sajnáltam, úgyhogy váltottam tömegre kb egy évig.
Azóta meg biciklizem. Főleg mióta lett több biciklis sáv / nyom a városban. Elsőre ijesztőnek tűnik, másodszor is, de hozzászoksz, fizikailag is jót tesz (bár a sok füstöt belélegezni nem annyira, de azt más eszközön ülve is belélegzed), és ha már ismered a jó útvonalakat + van egy jó bicód + jó kondícióban vagy, akkor majdnem mindig gyorsabb a tömegnél és az autónál is, kivéve persze a csendes esti/éjszakai órákat, amikor az autó gyorsabb.
Főleg ilyenkor nyáron én nem bírtam, hogy vagy van légkondi vagy nincs (de inkább nincs mint van), ennek köszönhetően is meg az emberek igénytelensége miatt is baromi büdös izzadt emberek állnak tőled arasznyira, lassú is, stb stb, de még csak nem is kifejezetten olcsó.
Egyetértek azokkal, akik szerint a BKK megbízható jó színvonalat hoz.
Emlékszem pár éve valahol Róma külsőbb részén vártuk a helyi buszt, és amikor már több járatnak kellett volna jönnie, akkor megkérdeztünk valakit az utcán. És hót lelki nyugalommal mondta, hogy ja, az a busz nem mindig jön erre, ha olyan kedve van/szar a forgalom stb. akkor más utcákon megy. A hivatalos helyi tömegközlekedés járata...
Jaaaa bocs...
Szóval még sok "fejlett nyugati" országhoz képest (jójó Olaszország inkább csak tiszteletbeli itt :)
is a BKK egy meglehetősen jól olajozottan működő gépezet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!