Győri buszokon mikor találkoztatok utoljára ellenőrrel?
Mert biztos 4 éve nem utazol.
Debrecenben a DKV járatokon mindig össze lehet futni ellenőrrel, de miért is ne, elvégre a munkájukat végzik. Csak azokat foglalkoztatja az "ellenőrrel mikor találkoztál" stb. téma, akik bliccelni szoktak, vagy terveznek. Aki tisztességesen megveszi a jegyet vagy bérletet annak mindegy, hogy hol mikor van ellenőr.
Nem 4 év alatt utaztam csak nem olyan gyakran ,de egyszer sem jött ellenőr. Egyébként 20 év alatt is 3-mal találkoztam összesen,pedig sokszor mentem olyan busszal amit azért sok ember használ.
De egyébként amilyen szerencsés az ember úgyis akkor jön, ha nincs jegyed és még le is szállít
4 éve járok gimibe és suli időben minden nap legalább kétszer buszozok, oda és haza. Mindig volt bérletem, bár néha kidobott pénznek érzem, hiszen a buszsofőrök 95%-a nem hogy nem kéri, de meg sem nézi, amikor felmutatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!