Vonatot vezetni nem dög unalom?
Figyelt kérdés
Autónál ott figyelsz táblákra, váltogatsz stb., vonatnál meg gondolom előretolsz egy kart és megy egyenesen a sínen. Nem unalmas?2022. máj. 24. 14:13
1/17 anonim válasza:
A vonatot vezető ember előtt nincsenek táblák, nincsenek átjárók, nincsen semmi, amire ügyelnie kellene. Ja várj! Bocs, ezek mintha mind lennének.
Mondjuk a kormányt nem kell elrántania.
2/17 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnik, hogy csak annyi dolga lenne, hogy elindul a vonattal, aztán hátramehet kávét főzni. Pl folyamatosan nyomkodja az a kapcsolót.
3/17 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de tudod, egy mozdony/motorkocsi vezérlése k*rvára nem csak annyiból áll, hogy előre tolod a kontrollert meg fékezel és kész.
4/17 anonim válasza:
Én nem vagyok vasutas, vasútbarát sem. De folyamatosan a pályán kell lennie a szemének. Jelzők nagyon fontosak, a táblák nem kevésbé. Villamosított vonalon a fázishatárokkal is tennivaló van. A váltók helyes állását messziről érzékelni kell. A pálya állapota, mozgások a közelében… az éberségi nyomkodása lehet az egyetlen unalmas.
5/17 anonim válasza:
"egy mozdony/motorkocsi vezérlése k*rvára nem csak annyiból áll, hogy előre tolod a kontrollert meg fékezel és kész."
az idő 99 %-ában nem sokkal több. az éberségit nyomogatod még, és ennyi.
6/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
De, és agyilag le is pukkan tőle az ember. Ezért nyugdíjazzák le olyan hamar a mozdonyvezetőket.
8/17 anonim válasza:
akik lepontozták az #5-ös válaszom, ti mit csináltok még a vassal a kontroller tekergetésén, fékezésen, és az éberségi nyomkodásán kívül? nálatok ötszáz méterenként vannak a fázishatárok, vagy mi?
9/17 anonim válasza:
Nekik a world a of warcraft a menő.
10/17 anonim válasza:
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy sokkal, de sokkal szigorúbban vannak véve a szabályok mint közúton. Itt nincs olyan, hogy elmegyek a jelző mellett akár 2 méterrel, vagy épp lassújel esetén úgy gondolom hogy pl 60 helyett a 62 is rendben van s hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!