Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mennyi idő alatt untátok...

Tamas3791 kérdése:

Ti mennyi idő alatt untátok meg az 50ccm "kezdő" motorotokat?

Figyelt kérdés

2019. febr. 3. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
egy szezon
2019. febr. 3. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem viszonylag erős autóm volt mikor kipróbáltam egy 50 ccm-est és egy kör elég volt ahhoz, hogy tudjam nekem ez gyenge lesz.
2019. febr. 3. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát elég rég volt már, de az első hivatalos utcai motorom nekem egy Aprilia RS50 volt, dögös külsővel, vinnyogó belsővel :D Már a legelső indulásnál éreztem, hogy túl gyenge (előtte is tudtam már motorozni). De a tudat, hogy 15 évesen csak ezt vezetheted, meg így is sokkal jobb volt, mint a haverjaim motorja (a legtöbbnek nem is volt), kárpótolt mindenért, boldogan hajtottam. Ja meg amire nagyon jók ezek az 50 köbcentis "vadállatok", az a váltás megtanulása. Egy ilyenen minden másodpercben kell váltani, hiszen 6 sebességes, de erő nuku. Volt hogy már nem éreztem a bal lábam, hiszen egy júliusi hónapban emlékszem, hogy több mint 4000 km-t mentem vele, 3-4 hét leforgása alatt (!!!).
2019. febr. 3. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem untam meg mert bicikli helyett vettem és ez sokkal jobb, gyorsabb volt. Ezzel én tisztában voltam és nem is akartam másokkal versenyezni.
2019. febr. 3. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
13-évesen
2019. febr. 7. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 125-össel kezdten, de nekem is 1 szezon volt, amíg kinőttem, váltani akartam másra. Főleg azért, mert túráztam is vele, ez pedig egy supermoto volt. Nem ideális túrákhoz, főleg nem utassal. Persze ettől még elmentünk 2-en a Tátrán át Prágáig, de nem sokkal utána váltottam is az A2 legszélén (35 kW) lévő túraendurora.
2019. febr. 20. 08:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Kb az első szezon végére, de mivel nincs lehetőségem nagyobbra váltani, be kell érnem ezzel. De egyébként kárpótol az, hogy legalább tudom magamnak szerelni, nem kell műszakira rohangálni, és nagyon olcsó fenntartani.
2019. febr. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!