Mit csináljak egy hosszú autóúton?
Hosszú alatt több, mint 10 órás utat értek(Budapest-Bréma).
Mit csináljak, hogy ne haljak bele az unalomba? (utas leszek,nem sofőr:)) Mivel foglalkozzak, hogy gyorsabban teljen az idő?
Plusz néha szoktam rosszul lenni utazás közben. Mit egyek utazás közben, hogy ne legyek rosszul? Mit ne egyek utazás előtt? Vagy milyen gyógyszert vegyek be?
Előre is köszönöm.
1) Élvezd az utat és a tájat
2) Játssz az okostelefonon.
3) Hallgass zenét.
4) Beszélgess a melletted ülővel.
Az utazáshoz annyit, hogy lehetőség szerint autóban az első ülésre, buszon a jármű elejébe ülj; és került a nehéz ételeket. Közvetlenül utazás előtt pedig egyáltalán ne egyél.
Pontosan azokat teszem, amiket az előttem levők javasoltak, bármelyik előfordult már. Plusz azért szükségem van megállásokra, annyira nem kényelmes az autó...
Nekem mindegy, hogy mit eszem, inkább a sofőr vezetési stílusa befolyásol abban, hogy rosszul leszek-e. Tablettákkal sosem próbálkoztam, gyerekkoromban kötelező volt Dedalont bevenni a buszozás előtt, amit azonnal kihánytam, de a buszt bírtam :D
Szinte mindig az anyósülésben utazom, ott jobb a kilátás, csak a sebességet nem látom, ahhoz a vezető mögötti ülés kell. De azt meg tudom kérdezni. Kíváncsi fajta vagyok, egy kis időre a fogyasztásmérő is leköt :)
Viszek könyvet és zenét, sajna rajzolni nem tudok közben, bár meg szoktam próbálni. A zene is necces egy hangosabb autóban, de max. a keményebb metál számaimat hallgatom.
De alvás nélkül kilennék, muszáj, hogy az is legyen közte, 10 óra pokolian sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!