Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonatrajongók! Ti melyik...

Vonatrajongók! Ti melyik dízelt szeretitek legjobban a 3 közül?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 23. 23:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

8-as: Pielstick motoros a gép, svédeknél így biztosan nincs hozzá. Főtengelyt vagy itthon tudnának gyártani, vagy egy osztrák cég van még aki ezzel foglalkozik, Classic Csörgőkben is vegyesen magyar és osztrák főtengelyek vannak.

A fő gond, hogy ezek 12 hengeres motorok, rövidebb főtengellyel. 18 hengereshez való nem nagyon van " polcon ". Hasonló motort egyedól a pakson használnak az atomerőműben a vészhelyzeti generátorok meghajtásához.

Szóval rendelni lehetne hozzá, de az anyagi forrás nincs rá meg, ráadásul az sem kedvez a helyzetnek hogy alapvetően az ilyesmit nagyobb tételben szokás rendelni, legyártanak egy darabot is ha kell persze, csak épp jóval drágábban darabra vetítve mintha egyszerre rendelnének mondjuk 20 darabot.

2022. ápr. 24. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
A " mennyi volt " részt viszont nem igazán értem. Ha arra gondolsz, hogy mennyit üzemelt akkor nem erre kell keresni a dolog nyitját. A " második " szombathelyi tartózkodása idején került ki belőle. A motort alkatrészbányának használták, mivel sok minden használható a Csörgők 12 hengeres motorjához, a főtengely úgymond eltűnt, a leginkább valószínű, hogy simán ócskavasként végezte, mivel akkor még nem volt szándék a gép megmentésére és használni sem tudták sehol máshol.
2022. ápr. 24. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a Szergejt szeretem a legjobban, utána a Csörgőt. Mindegyikben a hangja a legjobb, szeretem a dízeleket.
2022. ápr. 25. 01:14
 14/14 10 deka farhát ***** válasza:
100%
Púpos :)
2022. ápr. 27. 07:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!