Hová tűnt a vonatok késését mutató térkép a MÁV-csoport honlapjáról?
Figyelt kérdés
A vonatinfóra gondolok. Korábban a főoldalról volt elérhető, viszont év eleje óta, amióta megújult a honlap, sehol nem találom.tegnap 17:22
1/8 anonim válasza:
[link] Beírtam a keresőbe, hogy vonatinfo és első találat volt.
2/8 anonim válasza:
Szégyellik, hogy mekkora káosz van náluk folyamatosan, ezért vették le.
4/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
5-ös! 2025. januárban mire való az a 2024. november eleji cikk? Ott van a kérdező számára a vonatinfo elérhetősége az 1-es válaszban; én mindig is közvetlenül elérve, könyvjelzőzve azt használtam. Nekem sose tűnt el; néhány hétig az egyik böngészővel nem működött, de másik hárommal, igen.
7/8 Justinianus válasza:
Hova tűnt? Kapaszkodj meg: az interneten érhető el.
8/8 A kérdező kommentje:
1-esnek köszönöm a közvetlen linket.
Ebben az esetben igazából fel se merült bennem, hogy Google-lal keressek rá, mert azt hittem, hogy teljesen megszüntették vagy elérhetetlenné tették a térképet.
Szerintem jobb és kényelmesebb volt, amikor a MÁV-csoport honlapjáról egy egyszerű kattintással volt elérhető.
5-ösnek (18:41) is köszönöm a linket, de nem erre gondoltam. Ez a késési statisztikák közzétételéről szól, nem a késéseket aktuálisan mutató térképről.
7-es (20:05): Ezzel most nem sokat mondtál (ez kb. annyi, mint amikor valahol azt írják: "Forrás: Internet").
tegnap 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!