Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Napi 3 óra ingázás beválalása...

Napi 3 óra ingázás beválalása jó ötlet?

Figyelt kérdés
Két évet bírtam a koliban a egyszerűen nem szeretek ott lenni, folyton haza akartam jönni vagy kerestem az indokot, hogy ne kelljen ott lennem. Nem a szobával van bajom, magával a rendszerrel. Suli után alig volt 1 óra szünet aztán 3-4 óra tanszoba kötelezően. Semmit nem lehetett csinálni és a nevelők is bunkók és nem értenek meg semmit, így betelt a pohár és megbeszéltem szüleimmel, hogy inkább bejárnék. Ez oda-vissza másfél órát jelentene. Reggel 4.45kor kellene kelni, hogy elérjem az 5.40es buszom illetve délután fél négyre,vagy négyre lennék itthon. Esetleg van aki hasonló távot járt be, mik a tapasztalatok?

2022. ápr. 19. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a másfél hónapot már bírd ki ott, aztán szeptembertől keress egy másik kolit. Nem mindenhol ilyen szigorúak.
2022. ápr. 24. 01:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy nem érzed magad jól a koliban. Biztosan van más kollégium a városban, nézz utána! Ennyit utazni nagyon fárasztó lenne, hidd el. Egyik évben úgy alakult az órarendem, hogy minden nap volt 8. órám, és bejárósként én is minden áldott nap négyre értem haza. Mondanom sem kell, mire hazaértem, semmi kedvem és energiám nem volt már tanulni.
2022. ápr. 25. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!