Hol találok normális BKK menetrendet buszhoz?
Figyelt kérdés
Hiába megyek a bkk oldalán a menetrendre, menetrendet sehol sem találok, csak útvonal tervet, ahol hiába jelölök meg egy megállót nem onnan akar tovább menni. 98-as busz menetrendjére vagyok kíváncsi, hogy milyen időközönként jön, mettől meddig közlekedik, stb. Ezt valamiért fél óra keresgélés után sem találtam meg.
itt kerestem, itt valamiért csak naptárat ad ki, semmilyen óra-percet.
2022. márc. 24. 19:22
1/3 anonim válasza:
Ott van az!
- Kiválasztod a járatot (esetedben a 98-as buszt),
- kiválasztod az irányt (Kőbánya-Kispest, vagy Rákoscsaba vasútállomás felé),
- végül kiválasztod a megállót, ahol fel szeretnél szállni, mire egy új oldalon megnyit egy PDF fájlt a menetrendről (ugyanazt, ami a megállóban is ki van függesztve).
2/3 A kérdező kommentje:
jaaaa megvan!! de rohadt bonyolult ez :/ :D :D
2022. márc. 24. 19:47
3/3 anonim válasza:
Hát nem a legátláthatóbb oldal, ez tény. Amúgy arra készülj fel, hogy a legtöbb BKV-járat ritkábban és lassabban jár, mint ami a menetrendben fel van tüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!