Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol találok normális BKK...

Hol találok normális BKK menetrendet buszhoz?

Figyelt kérdés

Hiába megyek a bkk oldalán a menetrendre, menetrendet sehol sem találok, csak útvonal tervet, ahol hiába jelölök meg egy megállót nem onnan akar tovább menni. 98-as busz menetrendjére vagyok kíváncsi, hogy milyen időközönként jön, mettől meddig közlekedik, stb. Ezt valamiért fél óra keresgélés után sem találtam meg.

[link]

itt kerestem, itt valamiért csak naptárat ad ki, semmilyen óra-percet.

2022. márc. 24. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ott van az!

- Kiválasztod a járatot (esetedben a 98-as buszt),

- kiválasztod az irányt (Kőbánya-Kispest, vagy Rákoscsaba vasútállomás felé),

- végül kiválasztod a megállót, ahol fel szeretnél szállni, mire egy új oldalon megnyit egy PDF fájlt a menetrendről (ugyanazt, ami a megállóban is ki van függesztve).

2022. márc. 24. 19:31
 2/3 A kérdező kommentje:
jaaaa megvan!! de rohadt bonyolult ez :/ :D :D
2022. márc. 24. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
27%
Hát nem a legátláthatóbb oldal, ez tény. Amúgy arra készülj fel, hogy a legtöbb BKV-járat ritkábban és lassabban jár, mint ami a menetrendben fel van tüntetve.
2022. márc. 25. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!