Szerintetek az normális, hogy 8 éve használok volánbuszt, és ez alatt semmi fejlőés nem volt? Ugyanazok a szar buszok, légkondi nuku, és 70 ember van bepasszírozva az 50es buszba?
Nálunk most új buszok vannak, de az ülések valami kibírhatatlanok, mert a tervezési testmagasság kb 150cm-nek tűnik a háttámlákon. A 180 centimmel nem tudok rajtuk úgy ülni, hogy ne fájna a hátam.
A fűtés légkondi mellett is ment egész augusztusba, kompenzálásképp pedig az északi jeges szeleket szabadítják az ember nyakába. Lehet persze, hogy nekem a szar is keserű, de az agyonhangoztatott "kényelem" terén, amivel beharangozták ezeket az új buszokat jelentős visszalépést tapasztaltam, mert kb a két legfontosabb kényelmi elemet sikerült nekik valahogy elcseszni. Kívánom a kedves tervezőmérnököknek és a beszerzés agytrösztjeinek, hogy napi kétszer másfél órát ők is ilyen buszokon töltsenek az elkövetkezendő 15 évben, mert a buszbeszerzéseink eddigi ütemét nézve, legalább addig ezek lesznek és már most útálom őket.
Ennyit az új buszokról.
Bocs a panaszkodásért, még nem szoktam le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!