Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mivel, hogy normálisan Volánra...

Avada0 kérdése:

Mivel, hogy normálisan Volánra online/digitális/mobil jegyet venni? Az OTP Simple igencsak használhatatlan...

Figyelt kérdés

OTP Simple-lel próbálkoztam (mivel ilyen a bankszámlám, nem tudom, hogy a többi listázott opció menne-e.), de az életképtelen. Már eleve elbukik azon, hogy csak mobilnettel tudok kódot olvasni, ami a felszállóhelyemen nincs.

Emellett nekem 30km-es kéne, de átszállással, úgy látom ez sincs kezelve sehogy. Úgy meg 30+5km...

Meg az is milyen szánalmas, hogy nekem kell kinéznem a menetrendek.hu alapján, hogy hány km...

Rakás szerencsétlenség...

Olyan nincs, amelyikkel előre meg tudom adni, hogy honnan, hová (milyen átszállással) mennék.

Meg ha nagyon muszáj a járatot vagy időtartományt, de ez nem olyan jó mert előre nem tudhatom, hogy mit érek el.

2021. ápr. 21. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

1. Igen, ez egy izzadtságszagú, fideszes megoldás.

2. Ugyanakkor nem teljesen reménytelen használni. Ha nincs mobilnet lefedettség a felszállás helyén, akkor később is le tudod olvasni a busz belső terében elhelyezett kódot (persze nem most, mert nincs elsőajtózás ).

Az átszállást korábban sem kezelte egy utazásként a jegyrendszer, ez nem a mobiljegyes rendszer hiányossága. A kilométerövezet kikeresése pedig nyilván azért van, mert a rendszer nem kommunikál egyáltalán a menetrendi keresővel. Ez a rohamtempójú bevezetés miatt van így. És ezért fideszeztem az előbb, mert volt rá bő egy évük, csak addig a Volánturiszttal nyaralgattak a főnökök valahol az Adrián.

2021. ápr. 21. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez nem a Simple hibája, a nem viszonteladóként működő Nemezthy Keresztény Mobilfizetési Rendszer appja is ugyan ezen metódus mentén működik.
2021. ápr. 22. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!