Mivel, hogy normálisan Volánra online/digitális/mobil jegyet venni? Az OTP Simple igencsak használhatatlan...
OTP Simple-lel próbálkoztam (mivel ilyen a bankszámlám, nem tudom, hogy a többi listázott opció menne-e.), de az életképtelen. Már eleve elbukik azon, hogy csak mobilnettel tudok kódot olvasni, ami a felszállóhelyemen nincs.
Emellett nekem 30km-es kéne, de átszállással, úgy látom ez sincs kezelve sehogy. Úgy meg 30+5km...
Meg az is milyen szánalmas, hogy nekem kell kinéznem a menetrendek.hu alapján, hogy hány km...
Rakás szerencsétlenség...
Olyan nincs, amelyikkel előre meg tudom adni, hogy honnan, hová (milyen átszállással) mennék.
Meg ha nagyon muszáj a járatot vagy időtartományt, de ez nem olyan jó mert előre nem tudhatom, hogy mit érek el.
1. Igen, ez egy izzadtságszagú, fideszes megoldás.
2. Ugyanakkor nem teljesen reménytelen használni. Ha nincs mobilnet lefedettség a felszállás helyén, akkor később is le tudod olvasni a busz belső terében elhelyezett kódot (persze nem most, mert nincs elsőajtózás ).
Az átszállást korábban sem kezelte egy utazásként a jegyrendszer, ez nem a mobiljegyes rendszer hiányossága. A kilométerövezet kikeresése pedig nyilván azért van, mert a rendszer nem kommunikál egyáltalán a menetrendi keresővel. Ez a rohamtempójú bevezetés miatt van így. És ezért fideszeztem az előbb, mert volt rá bő egy évük, csak addig a Volánturiszttal nyaralgattak a főnökök valahol az Adrián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!