Mást is idegesít a Keleti Pályaudvaron lévő vonatjegy automaták használhatatlan és lassú felülete?
Mindegyik automata ugyanolyan rosszul működik, nem csak egy a sok közül.
Gyakorlatilag az érintőképernyő sem működik rendesen, nyomkodni, tapogatni kell körbe a "gombot", mire érzékeli a nyomást. Mindemellett végtelenül lassú egy szimpla jegyvásárlás, akár 2 percbe is beletelik, miközben kígyózik a sor az emberek mögött.
Mindenhol ilyen szar a Mávos jegyautomata?
Annyira felidegesít mindig, hogy legszívesebben szétverném kalapáccsal. Felháborító, hogy ezért a hardverért és szoftverért valakinek fizettek. Biztosan jó nagy mutyi volt.
#1: Feleslegesen írtál ilyen marhaságot. Az online jegyet nem tudom elszámolni ott, ahol elszámolják a jegyeimet.
Kevesebbet kéne lopni a közbeszerzésekből, és a pénzt valódi fejlesztésekre használni, na az lenne az igazi problem solved.
Nem írtam marhaságot, csak nem tudtam a seggemből kirántani, hogy ilyen szutyok szarhalom helyen dolgozol.
Bocs a stílusért, de a válaszodból úgy látom, nálad ez működik. Tulok.
A kérdésben sehol sem említetted, hogy nem tudod elszámolni, de még olyat sem, hogy el kellene. Innentől kezdve nem lehet marhaság egy hétköznapi tanács, mert nem írtál kizáró okot.
Üdv: egy új válaszoló.
#6:
Köszi 6-os, hogy megvédtél, de láthatóan 2 agysejtje van, ez az érvelés már meg fogja haladni a szellemi teljesítményét. Kár a gőz érte.
Üdv: 1 és 4 válaszoló.
Hatalmas marhaságot írtál. Ha GYK-n feltesznek egy kérdést, akkor a kérdésre kell válaszolni, nem másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!