Miért épp a személyvonattal? /Székesfehérvár-Bp.között/
Ha van itt olyan aki esetleg Székesfehérvár és Bp.Kelenföld/Bp.Déli között ingázik azaz nem köztes helyen száll fel vagy le miért száll fel a (majdnem) mindenhol megállós személyre (G43, Z30) ahelyett, hogy a már pótdíjmentes IC-k között válogatna minden óra 12 (Göcsej/Bakony), 37 (Balaton, Tópart)-es indulással tehát félórás ütemben mennek felváltva. Beülsz szépen abba kocsiba amibe nem kell IC pót és helyjegy és fenn vagy 30-35p alatt.
Én nem engednék eladni Szfvár-Kelenföld és Déli viszonylatra vagy vissza jegyet óra 12, 37ig személyekre (tudom ezt megoldani a rendszerben plusz munka lenne, de nem hiszem azt, hogy ezek az utasok nem tudnak erről:( [link]
Tegnap is telibe mögöttem telefonál egy nő (a 14:18-on) és hát természetesen Kelenföld volt az úticél (és nem, nem Kőbánya v
Fradi azt teljesen meglehet érteni mieét megy G43-al) a többit nem tudom. Csak egy kicsit kell előbb kiérni és mindjárt nincsenek annyira megtöltve azok az 1 egységnyi Flirt-ek.
"Ezt szóban lenne érdemes megvitatni, sokatok nem érti mi a probléma."
Én tudom miről beszélsz, 20 évet lehúztam a MÁV-nál.
Épp ezért mondom, hogy orbitális nagy baromság amit írsz, hogy ne lehessen jegyet venni xy vonatra. Én éltem abban a korban amikor nem nagyon volt elővételben lehetőség jegyet venni. Hidd el nagyon nagy kényelem az hogy bármikor, bármelyik vonatra lehet jegyet venni többféle módon.
"De tényleg más szemmel kéne nézni a felvetett problémára. A vonalon lakók is néha leakarnak ülni amit gyakran nemtudnak pont a felvetett probléma miatt."
EZt honnan tudod? Honnan tudod, hogy akik ott ülnek azok mind Sv-Klf között utaznak?
"A köztes állomásokon nem áll meg úgy a vonat mint a 110ezres Szcáro"
Változott a fizika? A 0 km/h Sv-n más mint Martonban? Vagy hogy kell érteni hogy máshogy áll meg? :D
"lenézett elővárosi megállók"
Mi itt vidéken meg csak csodálkozunk, hogy óóó az elővárosban micsoda megállók vannak!! Még lift is van! Meg perontető! Meg jegyótómatika! Meg ittastájékoztatótábla! Meg még vonat is jár!
Felénk meg elcsattog a Bz a feltételes megállóban napjában még 4szer is! Ha épp nem marad fekve, vagy nem betegszik le a mozdvez vagy a kaller...
Micsoda hangulat!
naja, mindig van hova, kihez fejleszteni :D
de azért valdd be megvan a bz-nek a bája. én küldeném feléd a villamosokat innen...már elég egyhangú lett az előváros Flirt,Kiss :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!