Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Emlékezetes tömegközlekedéses...

Emlékezetes tömegközlekedéses sztorik?

Figyelt kérdés
Természetesen saját élmény. Jöhet mindenfajta érzelemhez köthető.

2021. nov. 8. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Még egy sztori:

Egyetem első évében voltam. Nem voltam bulizós, de elmentem inni haverokkal. A "bulizás" elején leléptem, és teljesen random elindultam haza (koliba).

Akkoriban se okos telefon, se térkép nem volt plusz totál piás is voltam.

Arra emlékszem, hogy rohadt sokáig buszozgattam teljesen össze-vissza majd elkezdtem embereket kérdezgetni és úgy jutottam el nagyjából a célig.

A Kármántól akartam eljutni ~ Duna Pláza, Forgách utca környékéig.

Felszálltam egy random buszra, az elvitt valamerre, fogalmam nem volt hova.

Leszálltam valami épület mellett, és onnan kérdezősködve jutottam vissza Blaháig. Sok évvel később ültem egy buszon és megláttam a helyet, akkor ugrott be hogy basszus itt jártam aznap este... Zuglóban... :D

Blahán is felszálltam buszra előtte több sofőrt kérdeztem, nem-e mennek az Árpád hídig. Végül az egyik arrafelé ment, és még kisebb kitérőt is tett, hogy engem elvigyen.

A sztorihoz hozzá tartozik, hogy mint "Árpád híd" számomra nem a Duna felett átívelő híd volt fejben, hanem én mindig csak a Váci úti felüljárót láttam és számomra az volt az "Árpád híd" :D Így utólag értem miért néztek furán hogy milyen hídról magyarázok.

És a poén most jött még a végén. Megyek az Árpád hídi megállótól, és fogalmam nem volt, meddig kell menni, mert előtte csak metróztam.

Már kezdtem éppen pánikba esni, hogy jó felé megyek-e. Erre jön szembe egy 3 fős társaság.

Megkérdezem, nem-e tudják, merre van az XY kollégium. Erre rávágják, hogy dehogynem, mi is pont oda tartunk.

Én meg mondom nekik, hogy "de hát pont a koli felől jöttök" :D

Végül kis bizonytalanság után nekem hittek, és elindultak velem, kiderült, hogy én mentem jó irányba, így jutottunk haza.

2021. nov. 8. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Vlárský prûsmik, szlovák-cseh határ. Van egy kis idő a vonatig, igyunk meg valamit. A falu kocsmájában megörülnek a látogatásunknak, pult alól érkezik a veszedelem, hamar lemegy 3 kör is a népek barátsága jegyében. Jó a kedvünk, de bosszút áll az ital: átszálláskor az egyébként full alacsonypadlós vonatról leszállva beléptem a vonat és a peron közé, állal tompítottam! Hát, még a motorkocsi vezetője is leszállt megnézni, életben vagyok-e még. A vonaton, amire átszálltunk, kérés nélkül hozta a kalauz az elsősegélydobozt és miután ellátta a sebemet, megkérdezte kedves cimborámat, nem hiányol-e valamit még ? Majd átnyújtotta neki a másik vonaton felejtett pénztárcáját.
2021. nov. 9. 03:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
És még egy: a helyszín Grúzia, Batumihoz közeledik a vonat, meg-megcsillan a tenger már a távolban, vidám fiatal társaság tagja gitározik a termes kocsiba, ismert nyugati slágereket penget. Kalauz egy ideig figyeli őket, majd aránylag kedvesen megdorgálja a művészt és elveszi tőle a gitárt, majd rágyújt egy hazafiasnak tűnő , de mindenképp a kaukázusi népzenei jegyeket magán viselő nótára! Zengett a jegyvizsgáló hangjától és zenéjétől a vagon, jó kis performansz volt!
2021. nov. 9. 03:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
BKV, 60-as busz, állunk a Batthyány téren, az indulási időt várva. Felszáll egy kb. 50-es nő, és jó hangosan azt mondja: "Mindenki híresztelje nyugodtan, hogy B***** Anna egy büdös söpredék, mert baxik mások uraival!"
2021. nov. 9. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

iskolások főút mellett a buszmegben, tömött távolsági busz érkezik, busz lefékez, első ajtó kinyit, sofőr kiszól

"hát gyerekek, lesz egy lyukasórátok!"

ajtó becsuk, gázt neki, szevasztok.

2021. nov. 9. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Anno középsuliban egy kis faluban a vasútról iskolabusz vitt a kb 4km-re lévő suliba a vasútállomásról.

Volt egy öreg sofőr is, na az kb 80-al simán csapatta neki a kanyargós, hepe-hupás sz*r úton az öreg ikarussal :D

2021. nov. 9. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!