Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vajon mennyire veszik majd...

Vajon mennyire veszik majd komolyan a maszkot hétfőtől a vonaton?

Figyelt kérdés

2021. okt. 30. 06:57
1 2
 11/14 anonim válasza:
95%
Annyira mint akkor amikor legutóbb kötelezővé tették. Az utasok egymással veszekedtek ha valakin nem volt, a sofőrt is hátrahívták, rendőrt is majdnem hívtak. Plusz a hírkeben mindig mondták hány embert büntettek meg maszk hiánya miatt, minden nap volt vagy 10-100 eset, és az utcán is büntettek. Egy srác mesélte hogy ő az utcán kapott 40 ezeres bírságot evésért.
2021. okt. 31. 16:39
 12/14 everlight válasza:
96%
Mikor kötelezőn volt közterületen azt még a rendőrök se tartották be.Ahány rendőrt láttam maszk nélkül amikor kötelező volt főleg a xi és az xvi kerületben.
2021. okt. 31. 23:14
 13/14 anonim válasza:
100%
Igen utcán elég nevetségesen volt ez betartva, pl én sose hordtam a szabadban, de volt hogy lelassított mellettem a rendőr és szólt hogy vedd már fel. Meg is büntethetett volna, ez a rendőrtől függött. Akit akartak megbüntettek, akit nem akartak nem, de ez kb minden szabályszegéssel így van sajnos...
2021. nov. 1. 09:43
 14/14 anonim ***** válasza:
56%

Na ide hallgassatok: van aki nem tartja be, mert van esze!

Ma a héven jött a kaller, mutatom a jegyem, természetesen maszk nélkül ülök, megköszöni, megy tovább ;)

2021. dec. 4. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!