Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az összes buszsofőr jól vezet?

Az összes buszsofőr jól vezet?

Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 16:07
1 2
 11/14 tambi3 ***** válasza:
100%

Az utóbbi kétévtizedben nem ültem buszon, így csak mint személygépkocsimat vezető tudok nyilatkozni a buszsofőrökről. Félévszázados jogosítványommal 2.000.000 km-nél többet vezettem. Rengeteg balesetet, és még több "alulképzett" sofőrt láttam, és látok ma is, de nem emlékszem olyanra, hogy a buszvezető hibázott, vagy akár veszélyeztetett volna bárkit vagy bármit.

A pörbölyi és széplaki vonat-busz baleseteknél viszont a buszvezetők hibáztak, melynek szörnyű következménye közel nyolcvan halott!

Ha a buszos hibázik, az rendszerint hatalmas tragédiát von maga után. Ezért válogatják, képezik őket sokkal jobban, és vizsgáztatják sokkal szigorúbban, mint minket "mezei" sofőröket. Ti is vezettek az utakon általában személykocsit, melynek irányítása gyerekjáték egy buszhoz képest, de még ez sem egyszerű a sok b@rom között... És természetesen a buszvezetők sem egyformák... Ráadásul egész más sofőr felel meg Mázaszászvár - Nagymányok útvonalra, és más a követelmény a Ferenc kőrúton...

Tisztelettel javaslom, ne b@szogassuk őket, hanem segítsük munkájuk. Aki nem így látja, mennyen és próbálja meg, van felvétel.

2021. okt. 17. 18:18
 12/14 tambi3 ***** válasza:
100%
Bocs; "menjen" gratulálok magamnak, elragadott a hév...
2021. okt. 17. 18:21
 13/14 A kérdező kommentje:
:D
2021. okt. 17. 18:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az összes macska szeret egerészni?
2021. okt. 20. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!