Mindegyik buszsofőr tisztában van azzal, hogy el kell fogadni a tavalyi matricákat is? (diák)
Figyelt kérdés
Tehát ha felmutatom a diákigazolványomat és ott van az előző tanévi matrica (mármint 2019 és 2020ra szóló) akkor mindenképp elfogadja, nem mondja azt hogy "hát ez régi nem fogadom el", mert nem teheti, ugye? ha mégis így lenne, mit tudok csinálni?2021. aug. 31. 13:25
1/5 anonim válasza:
HA, központilag ki van neki adva, akkor köteles elfogadni.
HA, mégsem fogadja el, felhívod a központot, és bepanaszolod.
2/5 anonim válasza:
Vegyétek mobilon a jegyet simple-ben, úgy nem szokta kérni a diákigazolványt, nem mellesleg a felszállás is gyorsabb, csak QR kódozol.
3/5 anonim válasza:
Remélem, csak a példát írtad rosszul, a 2020/2021-es tanév volt "tavaly", annak a matricáját el kell fogadnia október 15-ig minden sofőrnek (vagy ha a vészhelyzet miatt hosszabbítják, akkor addig). A 2019/2020-as tanév matricája már semmire sem jó.
4/5 anonim válasza:
A 2019/2020 is jó!
Tudom, mert én is azt használom, ráadásul első féléveset.
Picit nehéz lett volna online oktatás alatt matricát szerezni, sokkal hamarabb bezárt az egyetem mint a többi suli.
5/5 A kérdező kommentje:
#3 jól írtam, annak is jónak kell lennie. Most láttam meg, hogy többen is kérdeztek ezzel kapcoslatban, csak a GYK nem hozta fel mint "hasonló kérdést". :D
Én is az oktatás.hu oldalán láttam posztot ezzel kapcsolatban, ezért is érdeklődtem innen.
Köszi mindenkinek!
2021. aug. 31. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!