Le-e lehet bukni futással a kisföldalattin két állomás közt?
Figyelt kérdés
ott a többi metroval ellentétben nincs villany a sinbe, futás úgy értem mint a Kontrolba hogy elmegy a vonat és akkor versenyt futunk haverral és a következő állomásra már a következő vonat előtt odaérünk bőségesen2021. okt. 7. 19:21
1/14 anonim válasza:
természetesen odaértek a következő vonat előtt és négy jól megtermett biztonsági őr lesz a célvonal
be van kamerázva és folyamatosan figyelik, okoska...
2/14 A kérdező kommentje:
hát elfutunk előllük :XD
2021. okt. 7. 19:44
3/14 anonim válasza:
Nagyobb érdem, ha a felszínen futod le, megelőzve az éppen induló vonatot.
4/14 anonim válasza:
Még nagyobb érdem, ha a felszínen előzöd meg autóval.
:D
5/14 anonim válasza:
"hát elfutunk előllük :XD"
Most komolyan, hány évesek vagytok, 12?
6/14 anonim válasza:
Vigyázz, közérdekű üzem megzavarásáért börtön is járhat!
7/14 anonim válasza:
Ezt csináld meg a Puskás Ferenc Stadion és a Keleti pályaudvar között 🤣 Újbuda központ és a Móricz Zsigmond körtér közötti szakasz között sem volt könnyű, pedig pár száz méter 🤣
8/14 A kérdező kommentje:
Ott villany van a sinbe, meg rázhat
2021. okt. 8. 11:18
9/14 anonim válasza:
7-es vagyok, úgy gondoltam, hogy leszállsz a metróról, felszaladsz a lépcsőn vagy a mozgólépcsőn, elfutsz a következő megállóig, leszaladsz a lépcsőn vagy a mozgólépcsőn és felszállsz arra a metróra, amelyikről leszálltál 🤣 Nehéz mutatvány az biztos
10/14 A kérdező kommentje:
Ennek semmi értelme, mi abba az izgalmas futni az uccán
2021. okt. 8. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!