Buszmegállóban nem lehet e-cigizni?
Ma a haverokkal e-cigiztünk a busz állomáson, odajött hozzánk 2 ifjú polgárőr azt mondták jobban tesszük ha abbahagyjuk vagy menjünk a kijelölt helyre. Kérdeztem hogy mert, azt mondták mert ugyanaz a szabály vonatkozik az e-cigire mint a simára.
Aztán megint odjöttek fél ora múlva hogy látták az emberek arcába fújjuk a gőzt, és tényleg hagyjuk abba vagy jön a járőr és megbüntet. Mégis mi a káros a gőzben??? Nem füst.
Ezaz én enm kértem hogy szóljanak ezek meg odajönnek kötözködni, megmondtam nekik kettécsapom őket ha kell, azt mondták ne próbáljam meg mert én járok roszabul.
Kivered a kezemből? jó vicc
Analfabéta vagy, kérdező?
Hosszú évek óta tilos, ki is van írva a msegállókban.
6: a feladatukat végezték.
Hatóság elleni erőszak miatt könnyen lesittelhetnek, ha hepciáskodsz velük...
Tilos azt tudom de ott sima cigi van a képen, ez meg senem dohány senem füst nem is ég semmi.
majd biztos lesittelnek 18ak se voltak
Bakker, minden megállóban kint van, hogy dohányozni tilos, ez értelemszerűen az e-cigire is ugyanúgy érvényes.
A kilélegzett pára is jelent egészségügyi kockázatot, hiszen messzebbre jutnak , tovább lebegnek a levegőben a párával együtt kilélegzett kórokozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!