Buszmegállóban nem lehet e-cigizni?
Ma a haverokkal e-cigiztünk a busz állomáson, odajött hozzánk 2 ifjú polgárőr azt mondták jobban tesszük ha abbahagyjuk vagy menjünk a kijelölt helyre. Kérdeztem hogy mert, azt mondták mert ugyanaz a szabály vonatkozik az e-cigire mint a simára.
Aztán megint odjöttek fél ora múlva hogy látták az emberek arcába fújjuk a gőzt, és tényleg hagyjuk abba vagy jön a járőr és megbüntet. Mégis mi a káros a gőzben??? Nem füst.
Az ecigire, jogosan vagy nem jogosan, ugyan azok a szabályok
érvényesek, mint az analógra. Egy csomó helyen tiltva van.
Elméletileg a rendőr megbüntethetne érte ha pl. buszmegállóban dohányzom. Szerintem sem káros a gőz, viszont a törvényeket nem
én hozom.Az eciginek kellemes illata van általában de van akit
zavar.
(Dolgoztam olyan helyen, ahol kb. 25 kolléga beleegyezésével
használtam, senkit nem zavart. Igaz direktbe senkire nem fújtam)
Aha ok.
es ha ezek az ifjú polgárőrök odajönnek legközelebb emiatt mit csinálhatok velük?
13. Elnezést kersz és odébb mész.
Persze ha ki akarod várni h rendőrtchívjanak, akkor emberkedhetsz velük...
Aztán még a suliból is kirúgnak...
vannak vagy 16 évesek, az hol hivatali személy
azt mondták ha megtámadom őket ők előre figyelmeztetnek lefújnak és mehetek a rendőrségre
milyen bíróság? bizonyítsák be, kamera sincs
#17:
Hagyd a fenébe, a kérdező valami izomagyú gyúrógyurka lehet, vagy csak valami rétinéger ilyen felfogással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!