Bementem a postára és kértem havi bérletet. Ami ezután történt, arra tehetek reklamációt?
Egyáltalán nem vagyok egy reklamálós típus, de ez olyan mértékű tudatlanságról árulkodik, hogy ez bicskanyitogató.
A pénztáros türelmemet kérte és mondta, hogy megnézi, hogy van-e 70 km-es bérlete. Visszatért pár perc múlva és közölte, hogy neki csak 68 km-se van. Hogy lehet ilyet mondani?? Nyilvánvaló, hogy a km-sávok 10esével vagy maximum ötösével vannak skálázva és nem egyesével..
8as, pedig ha egy adott mintára/csoportra "inkább jellemző" valami, akkor bizony általánosítani "kell". Nem véletlenül gondolkodunk általánosságokban. Persze, attól, hogy nem tesszük oda, mindig igaz, hogy akinek nem inge..
Vagy jobb lenne egy olyan világ, amikor minden kijelentésnél tételesen elmondogatnánk, hogy hát igen, 5 ember ilyen, másik 2 ilyen, 4 amolyan stb stb?
Igen, tudom, hogy tehetek reklamációt, a lényeg inkább az, hogy van-e értelme ezzel időt tölteni.
#11. Ezt ugye most nem gondoltad komolyan?
"pedig ha egy adott mintára/csoportra "inkább jellemző" valami, akkor bizony általánosítani "kell"."
Ez nettó hülyeség. Nem minden postás, rendőr hülye, csak azért mert az a szakmát választották. Bocs, de a te érvelési szinted egy ötödikes gyerek szintjén van, aki ha kap egy egyest, akkor az összes tanár hülye.
"van-e értelme ezzel időt tölteni."
Annyi értelme neked nyilván volt már, hogy az összes postást, rendőrt lehülyézz itt és feleslegesen írjál le jópár mondatot. :D
"Vagy jobb lenne egy olyan világ, amikor minden kijelentésnél tételesen elmondogatnánk, hogy hát igen, 5 ember ilyen, másik 2 ilyen, 4 amolyan stb stb?"
Csak szólok, hogy ilyen világban élünk... És nekem tetszik.
Ügyesek, ha annyiból leesett nekik, hogy én biztos egy idióta vagyok, hogy kértem tőlük egy 70 km-es bérletet. :D
Illetve nagy tapasztalatod lehet az ügyfélkiszolgálásban, ha szerinted az ügyfél vélelmezett hülyesége legitimálja az ügyintéző fa*zságát...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!