Aki távolsági busszal megy több órán át(5 óra minimum,pl. Miskolcról Szegedre), az hogyan oldja meg a wc-zést a buszozás alatt?
Köszi a válaszokat.
Így viszont marad a vonat.
5 perc nem elég arra, hogy az ember elmenjen(séta oda),fizessen a használatért, elvégezze, meg visszamenjen(séta vissza). 5 perc jut 4 dologra. Nekem maga a wc 2-3perc.Ja és nő vagyok.
Lehet, kell utaznom hosszabb távra, de az már 6 órát jelent.
Én azon is meglepődnék, hogy van ilyen hosszú útra közvetlen busz.
Magyarországon, ahol először Pestre kell menni általában, tökmindegy, hogy totál nem esik útba...
Pár hete utaztam Békéscsabáról Zalaegerszegre busszal.
Kb óránként volt egy-egy nagyobb város, ahol megállt a busz, a buszpályaudvaron van mindenhol igen rendes, tiszta WC - azaz nem kell igazán menni, ott van mindjárt -, és mindenhol 10-15 percet áll a busz, és mindenkit megvárnak.
Elöször utaztam ilyen hosszabb távon busszal, eddig mindig vonatoztam, de sokkal pozitívabb a busz. A vonatokon - pár nappal késöbb rövidebb távon azzal mentem - a WC ugyan elvileg van, de koszos, nincs sem víz, sem WC-papír, akkor nem igazán jelent elönyt.
Emellett a busz is tiszta, kényelmes, kellemes höfokra légkondicionált (nem túl hidegre), ellentétben a vonattal, ahol nincs légkondi, a vonat koszos, zörög, majd szétesik.
#6: csak busszal mentél Békéscsabáról Zalaegerszegre?
menetrendek.hu (igaz kilencedikére) egy ajánlatot ad ami buszos történet. (nulla átszállás mellett) Laza 9 óra út(majdnem 10). :O
Van "feltételes" megálló, nagyobb kutaknál, stb.
Szólni kell a buszvezetőnek, hogy szükség van.
Adott ( esetleg menetrendileg is jegyzett) helyen megáll, te elvégzed szükséged.
Szólni azért kell, hogy a járművezető tudja, kire kell várni.
És ennyi. :) Addig a gépész is holt nyugodtan megissza a kávéját, és elszívja a cigit mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!