Új szabályok a tömegközlekedésben?
Nem vagyok tisztában, hogy hogyan működik most ez. Elvileg lehet venni jegyet, de nem a buszsofőrnél. Nagyon tömegiszonyos vagyok, és holnap mennem kell Debrecenbe. Úgy tudom, hogy van egy alkalmazás, amivel meg is lehet ezt oldani, kártyával elvileg. De nekem nincs bankkártyám (bocsánat, lehet félre lettem informálva, de én így hallottam) Igen, kérdezgettem már másokat, illetve olvastam is róla, de sokan mást mondanak és sok helyen mást is írnak.
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol :)
Nem!
Jelenleg a buszokon nincs jegyárusítàs, csak pénztárban, automatában és online vehetsz jegyet. Kèrd meg egy ismerősödet, hogy adja meg vagy legalább a vásárláskor írja be a te telefonodba a bankkártyaadatait, így tudsz az általad megjelölt időponttól használható mobiljegyet venni. Az első ajtónál QR kódot találsz, azt beolvasva krll a jegyet érvényesíteni. Felszállás a hátsó ajťón.
Hohó, ki pontozta le a 4-es választ érdemi hozzászólás nélkül, azaz tahó módon?
Ellenőrizhető tény, hogy buszon nincs most jegyváltás, ergo muszáj mobiljegyezni. Az is ellenőrizhető tény, hogy hivatalosan soha nem kommunikált olyat a Volánbusz , hogy az ellenőrtől vehetsz jegyet, így aki kényszerűen lóg a buszon, most bizony büntetést kockáztat. (A médiának lenyilatkozták , hogy vehetsz pótdíj nélkül jegyet az ellenőröktől, de ezt nem adták írásba!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!