Buszozás covid alatt?
Most akkor hogy is kell ezt? Online kell megvenni a jegyet, mert a buszon már nem lehet? És milyen oldalon / appon lehet ezt megvenni? És akkor hol lehet felszállni a búszra; csak a hátsó ajtókon, vagy első ajtón is? Csak mert úgy tudom, hogy az első ajtónál kell beolvasni a jegyet (vagy mi xd), de hallottam már olyanról is, hogy csak felszállsz és kész, nem is kell beolvasni a jegyet meg semmi. Szóval most hogy van ez?
Tatabánya területén érdekelne. (Tatabánya-Szákszend)
Jegyet a jegypénztárban vehetsz, vagy mobilappon. Az első ajtót utas nem használhatja. A QR-kódot leolvasod elöl, aztán felszállsz hátul. Amúgy képzeld, van a Volánbusznak weboldala, ahol minderről pontos tájékoztatást kaphatsz.
"A QR-kódot leolvasod elöl, aztán felszállsz hátul." Engem eddig háromszor tolt le emiatt a sofőr (kinyitotta ezért az első ajtót, hogy lebasszon, hogy miért megyek előre érvényesíteni, miközben hátul kell felszállni).
Ezen eléggé felmérgeltem magam, most már nem is veszek jegyet.
#5 Amúgy az alkalmazás QR-kód olvasója tényleg nem rossz, elég gyorsan leolvassa. Csak úgy azért nehezebb, hogy közben egyszer csak elmozdul az ajtó, mert a sofőr nyitja, hogy letoljon.
Nem viccelek, tényleg az történt, amit a 4-es válaszban leírtam, 3-ból 3 buszozásom során, 3 különböző sofőrrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!