Kismamáknak miért nem adjuk át a helyet? (persze sok kivétel van biztos)
Sok a tapló ember, Én mindig átadom, még akkor is, ha sok cuccom van. Egyetlenegy alkalommal nem, ha alszom, amikor fölszáll, akkor ugyanis nem tudok róla. (távolsági busznál)
Kisgyerekes anyukáknak is átadom, meg azoknak az öregeknek, akik tényleg alig bírnak menni, esetleg gipszes embereknek.
kismamáknak én is mindig átadom, sőt, az idős bácsiknak is.
viszont az idős néni két kategóriára osztható: a piacra, és egyéb szórakozási helyekre járó néni, meg a tényleg néni néni, akinek átadom.
Kedves kerdezo, teljesen igazad van, az emberek mar csak ilyenek.
Mikor en voltam kb a nyolcadik honapban kb 90 kiloval, felevickeltem valahogy a buszra, de majdnem eltaknyoltam ahogy felertem. A kalauz-akkor meg volt ilyen jegyado neni a buszon- ugy megijedt, hogy elkialtotta magat " Valaki alljon fel, kismama van a buszon!" csak ugy ugraltak felfele :):)
De szerintem nem kell itt varni senkire, csak meg kell kerni valakit, hogy "Elnezest, atadna a helyet Uram/Holgyem, nehez mar allnom itt, koszonom" Ennyi az egesz.
én erről nagyon sokat vitatkoztam már egy másik fórumon. Nekem sem adták át sosem, de nem csak Butapesten. Volt hogy egy 40 körüli faszinak annyi bőr volt csak a pofáján, hogy egyszerre startoltunk rá egy helyre és lehuppant az ülésre, rámnézett és elvigyorogta magát:S
szóval az az általános vélekedés, hogy egy terhes nőnek nem fáj semmije, és ha neki esetleg nehéz állnia, akkor egyáltalán ne is közlekedjen se így, se úgy. :S
Nem kell csodálkozni rajta, ez a társadalom szerkezete, sok az egyrészt kilátástalan helyzetben lévő ember, akik olyan szinten a saját bajukkal vannak elfoglalva, hogy másoké nem érdeklik, és sajnos még mindig nagyon sok a tanulatlan proli ebben az országban. Még olyan 20 év, mifre kihalnak a ratkó korszak kölykei, utána már jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!