Mért nem látok egy ci**nyt sem oktató autóba vezetni? Nagyon sokuknak van jogosítványa, de oktatóautóba még KIVÉTEL NÉLKÜL 1 ET SEM LÁTTAM! Hogy lehet ez?
Én sem láttam.
Hmm ez érdekes :D
Én is gondolkodtam már ezen... több lehetőség is eszembe jutott...
Az oktató látja, hogy reménytelen, és idegesítő esetleg büdös, ápolatlan stb... ezért nem akarja h még 50 órát nála vezessen le, így lezsírozza, h átengedjék.
Megveszi a jogsit ( sztem ez lehetségesebb:) )
Egyáltalán nincs is jogsija úgy vezet ( ilyet sokat látok:D )
A vizsgabiztos se meri megbuktatni, emrt kissebbségi és ugye az már (szerintük) igencsak rasszizmus...
V lehet h csak sötétben oktatják őket... úgyis csak sötétben használják az autót a "munkájukra" :(
az oktatóm épp a múltkor mesélte, hogy tanított cigányt vezetni, igaz az kultúr cigány volt, és tök jól elvoltak.
a romák többségének sztem simán nincs jogsija, vagy megveszik valahol, esetleg lopnak/hamisítanak maguknak egyet. a képlet igen egyszerű: hiába tudnak már 14 éves korukban vezetni, a tanfolyami pénzt elvben ugyanúgy ki kéne fizetniük (100e felett van). az alja cigány ennyi pénzt nem tud/nem akar/nem hajlandó/nem fog kifizetni "egy papírra", hiszen vezetni már úgyis tud. a kultúr cigány az más kérdés, de a lakosság arányához viszonyítva kevesen vannak, így az esély is kicsi hogy láss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!