Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért nem látok egy ci**nyt...

Mért nem látok egy ci**nyt sem oktató autóba vezetni? Nagyon sokuknak van jogosítványa, de oktatóautóba még KIVÉTEL NÉLKÜL 1 ET SEM LÁTTAM! Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 12:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
én eddig semilyen cigányt nem láttam! ez elgondolkodtató kérdés! Szerintem vagy megveszik vagy alapból jogsi nélkül járnak! Most egy 1500 ladával járó vasazókat meg se mer állítani a rendőr inkább elpucol onnan!
2010. jún. 26. 14:05
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
Hát ti aztán piszkosul ráérhettek ha van időtök az összes tanuló autóba belesni.Velem tanult cigány srác annak idején nem is egy.
2010. jún. 26. 14:10
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem ráérés kérdése, az előtted szólók mind igazat beszélnek a cigányok 70 százalékának nincs jogsija! / az autót vezetők közt!/Szemet hunynak az egy fokkal jobb zsaruk , sok szajréból még részesednek is ! Aki meg mer büntetni az úgy is tudja,hogy nem fogják kifizetni és egy idő után már ő sem foglalkozik velük! Tudtátok, hogy a büntikből részesednek a zsaruk, így érdekük, hogy becsületesen fizetőt b@sztassanak.
2010. jún. 26. 15:13
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
És akkor mi van?????????????????
2010. jún. 26. 15:44
 15/25 anonim ***** válasza:
fütyi hiányod van kedves utolsó vagy csak alapjáraton így pörög a motor?
2010. jún. 26. 18:42
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Pofa be more és kuss mindenkinek, he! Halitok?

Te láttál mán fehír embert szarni budiban, moréknál? Hát ne is láss, mert az lesz életed utolsó brunyálása, te! Fehér nagypofájúak!

2010. jún. 26. 20:06
 17/25 anonim ***** válasza:
ez jó vol,tetszett:)))))
2010. jún. 26. 20:07
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Na azért, more.

Én jó more vagyok.-)

2010. jún. 26. 20:20
 19/25 anonim válasza:
hülye bantunigger cigányok... .) Amúgy énsem láttam még egyet se tanuló kocsiban...... de elgondolkodtató a dolog
2010. jún. 27. 09:36
 20/25 anonim ***** válasza:

Mi van mán megint more?

Melyik ugrál ott mán megint, mi? Fehér lesz még a víred is, mindján Te!

2010. jún. 27. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!