Mért nem látok egy ci**nyt sem oktató autóba vezetni? Nagyon sokuknak van jogosítványa, de oktatóautóba még KIVÉTEL NÉLKÜL 1 ET SEM LÁTTAM! Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 12:30
11/25 anonim válasza:
én eddig semilyen cigányt nem láttam! ez elgondolkodtató kérdés! Szerintem vagy megveszik vagy alapból jogsi nélkül járnak! Most egy 1500 ladával járó vasazókat meg se mer állítani a rendőr inkább elpucol onnan!
12/25 anonim válasza:
Hát ti aztán piszkosul ráérhettek ha van időtök az összes tanuló autóba belesni.Velem tanult cigány srác annak idején nem is egy.
13/25 anonim válasza:
Nem ráérés kérdése, az előtted szólók mind igazat beszélnek a cigányok 70 százalékának nincs jogsija! / az autót vezetők közt!/Szemet hunynak az egy fokkal jobb zsaruk , sok szajréból még részesednek is ! Aki meg mer büntetni az úgy is tudja,hogy nem fogják kifizetni és egy idő után már ő sem foglalkozik velük! Tudtátok, hogy a büntikből részesednek a zsaruk, így érdekük, hogy becsületesen fizetőt b@sztassanak.
14/25 anonim válasza:
És akkor mi van?????????????????
15/25 anonim válasza:
fütyi hiányod van kedves utolsó vagy csak alapjáraton így pörög a motor?
16/25 anonim válasza:
Pofa be more és kuss mindenkinek, he! Halitok?
Te láttál mán fehír embert szarni budiban, moréknál? Hát ne is láss, mert az lesz életed utolsó brunyálása, te! Fehér nagypofájúak!
18/25 anonim válasza:
Na azért, more.
Én jó more vagyok.-)
19/25 anonim válasza:
hülye bantunigger cigányok... .) Amúgy énsem láttam még egyet se tanuló kocsiban...... de elgondolkodtató a dolog
20/25 anonim válasza:
Mi van mán megint more?
Melyik ugrál ott mán megint, mi? Fehér lesz még a víred is, mindján Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!