2 éve van autóm, évi 10ezer km-t megyek vele, de rövidebb távokra (1-2km) inkább megyek biciklivel, gyalog.
2010. dec. 16. 15:23
2/14 anonim válasza:
Nekem 1éve van jogsim, és kocsim is. Általában azzal megyek mindenhova. Persze 2-3utcányira nem, de ha a falu másik végébe megyek akkor ugyan annyiba kerül a benzin mintha busszal mennék. Viszont ha nem sietek akkor felsétálok a falus másik végbe ami kb 1óra.
2010. dec. 16. 15:23
3/14 anonim válasza:
Elsősorban időjárástól függ.Imádok vezetni,szintúgy szeretem az autómat,így többnyire én is autóval járok-nyáron/tavasszal viszont,ha melegszik az idő,kisebb távokra bicajjal vagy gyalog megyek(pl.kisbolt)Buszozni mondjuk nem szeretek,főleg ilyenkor télen ebben a beteges időben,meg a megállóban is elég várni-míg megjön a busz,addig odafagyok.Sokkal jobb ilyenkor az autó,igaz,benzinnel se győzni(12 liter)
2010. dec. 16. 15:32
4/14 bp1985 válasza:
Mivel nekem az autó munkaeszköz, így igen, mindenhova azzal járok. Napi 10 hely helyett bkv-val tudnék menni 2-re. Azért nem mindegy.
2010. dec. 16. 15:53
5/14 anonim válasza:
Igen. Mindjárt felkelek, és kimegyek a vécére kocsival.
2010. dec. 16. 16:09
6/14 anonim válasza:
Városon belül rövidebb távra gyalog, vagy jó időben biciklivel megyek. Ez a legolcsóbb! :-)
Viszont azért ha 3-4 km-nél messzebbre megyek, akkor autózok. Olcsóbb még mindig, mint a busz vagy a vonat, pedig éépen hogy fordítva kellene lennie.
2010. dec. 16. 17:23
7/14 anonim válasza:
Hát nekem négy autóm is van, meg egy robogóm, de azért szoktam bkv-zni is néha, illetve ha van időm, kedvem, és az időjárás is engedi, akkor sétálok.
2010. dec. 16. 20:00
8/14 anonim válasza:
"2 éve van autóm, évi 10ezer km-t megyek vele, de rövidebb távokra (1-2km) inkább megyek biciklivel, gyalog."
Végre egy normális ember. Az egyik szomszédom az oviba is kocsival megy, ami még gyerekkel együtt sem több 5 perc sétánál. Szánalmas, komolyan...
2010. dec. 16. 20:06
9/14 anonim válasza:
nekem van jogsim, meg autóm is de ritkán használom, inkább kismotorral elmegyek dolgozni, boltba, suliba, autót legfejebb hétvégén ha megyünk a barátnőmmel valamerre.
2010. dec. 16. 20:49
10/14 anonim válasza:
cs 17 vok
nincs még jogsim de már most tudom hogy mindenhova azzal fogok menni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!