Akinek van jogosítványa, az már mindenhova kocsival megy?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy aki régen buszozott, villamosozott, a mind kocsival megy, ha megteheti. Hiába drága a benzin...
És sok ismerős, már párházzal arrébb is autóval megy, nem sétál...
Mindenki "elkényelmesedik", akinek autója van?
2010. dec. 16. 15:19
11/14 anonim válasza:
Én eladtam a kocsimat!Minek?Azóta havi 20-30 ezret megsporolok,amiből eltudok utazni a barátnőmmel 1 évbe 2szer is.Éves szinten megtudok sporolni,legalább 300 ezret!
Van egy robogóm és egy bringám,azzal járok.néha busszal.Arról még nem is beszéltem hogy sokkal nyugodtabb vagyok azóta!
12/14 anonim válasza:
Jó neked, én autó nélkül azért halott vagyok, főleg ilyenkor télen.
13/14 anonim válasza:
Igen.Elkényelmesedik.Én vagyok rá az élő példa erre,ugyanis mielőtt nem volt autóm,busszal is ritkán közlekedtem,inkább gyalogoltam.Szerettem gyalogolni.Most meg úgy érzem,ha az utca végéig el kéne gyalogolnom,meghalnék.Persze,inkább gyalogolok,de régen simán elgyalogoltam akárhová Fehérváron belül,most meg már egy kevés gyalogtúrától is visszariadok:D
14/14 anonim válasza:
Nem, én pl nem tehetem meg hogy mindenhová autóval mennyek, sőt napi egy órát buszozok, hogy eljussak a munkahelyemre(a bérletem pedig nem valami olcsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!